چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست

آمادگی ۱۰۰ درصدی ارتش لبنان

منابع امنیتی در لبنان اعلام کردند که ارتش این کشور به منظور حفظ امنیت در حین مراسم تشییع پیکر سید حسن نصرالله آمادگی خود را به ۱۰۰ درصد رساند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 23
کد خبر: ۲۷۱۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع نظامی در لبنان به خبرگزاری الشرق گفت که ارتش این کشور تصمیم گرفت از نیمه شب روز شنبه آمادگی خود را به ۱۰۰ درصد برساند و به پایگاه‌های خود در همه مناطق دستور داد تا برای هرگونه عواقب امنیتی آماده باشند و عبور و مرور عزاداران را تسهیل کنند.

 

این منبع افزود: ارتش تصمیم گرفت در تمام مسیر‌های اصلی برای ورود عزاداران از بقاع، شمال و جنوب، ایست‌های بازرسی و گشت زنی ایجاد کند و علاوه بر هماهنگی با نیرو‌های امنیت داخلی، امنیت در تمامی بنادر، مسیر‌های تردد و دروازه‌های ورودی را حفظ کند.

 

او توضیح داد که ارتش لبنان کاملا آماده است تا امنیت را نه فقط در محل تشییع پیکر، بلکه در تمام مناطق این کشور حفظ کند، تا راه خرابکاران و کسانی را که امنیت و هرگونه اقدام تحریک آمیزی را در حین یا پس از مراسم دستکاری می‌کنند، ببندد.

 

احمد حجار، وزیر کشور لبنان روز جمعه پس از ریاست جلسه شورای مرکزی امنیت داخلی هدف از اقدامات امنیتی که انتظار می‌رود انجام شود، حفظ امنیت و نظم برای همه لبنانی‌ها به طور کلی و شرکت کنندگان در مراسم تشییع جنازه به طور خاص و تسهیل در رفت و آمد است.

 

اداره کل هوانوردی لبنان نیز امروز یکشنبه از تعطیلی فرودگاه رفیق حریری در بیروت به مدت ۴ ساعت از ساعت ۱۲ ظهر تا ساعت ۱۶ به منظور حفظ امنیت خبر داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار