واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز واکنش عراقچی به حمله پهپادی به دفتر نخست‌وزیر اقلیم کردستان: باید در برابر ترفند‌های پرچم دروغین هشیار باشیم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: کشتی جنگی دشمن سعودی را به آتش کشیدیم

آمادگی ۱۰۰ درصدی ارتش لبنان

آمادگی ۱۰۰ درصدی ارتش لبنان منابع امنیتی در لبنان اعلام کردند که ارتش این کشور به منظور حفظ امنیت در حین مراسم تشییع پیکر سید حسن نصرالله آمادگی خود را به ۱۰۰ درصد رساند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 23
کد خبر: ۲۷۱۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع نظامی در لبنان به خبرگزاری الشرق گفت که ارتش این کشور تصمیم گرفت از نیمه شب روز شنبه آمادگی خود را به ۱۰۰ درصد برساند و به پایگاه‌های خود در همه مناطق دستور داد تا برای هرگونه عواقب امنیتی آماده باشند و عبور و مرور عزاداران را تسهیل کنند.

 

این منبع افزود: ارتش تصمیم گرفت در تمام مسیر‌های اصلی برای ورود عزاداران از بقاع، شمال و جنوب، ایست‌های بازرسی و گشت زنی ایجاد کند و علاوه بر هماهنگی با نیرو‌های امنیت داخلی، امنیت در تمامی بنادر، مسیر‌های تردد و دروازه‌های ورودی را حفظ کند.

 

او توضیح داد که ارتش لبنان کاملا آماده است تا امنیت را نه فقط در محل تشییع پیکر، بلکه در تمام مناطق این کشور حفظ کند، تا راه خرابکاران و کسانی را که امنیت و هرگونه اقدام تحریک آمیزی را در حین یا پس از مراسم دستکاری می‌کنند، ببندد.

 

احمد حجار، وزیر کشور لبنان روز جمعه پس از ریاست جلسه شورای مرکزی امنیت داخلی هدف از اقدامات امنیتی که انتظار می‌رود انجام شود، حفظ امنیت و نظم برای همه لبنانی‌ها به طور کلی و شرکت کنندگان در مراسم تشییع جنازه به طور خاص و تسهیل در رفت و آمد است.

 

اداره کل هوانوردی لبنان نیز امروز یکشنبه از تعطیلی فرودگاه رفیق حریری در بیروت به مدت ۴ ساعت از ساعت ۱۲ ظهر تا ساعت ۱۶ به منظور حفظ امنیت خبر داد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار