غریب‌آبادی: ایران، روسیه و چین فردا پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱ را اعلام می‌کنند عراقچی: حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست دستگیری جان بولتون به اتهام نگهداری اسناد فوق محرمانه آمریکا بیانیه جدید اتحادیه اروپا علیه ایران دادگاه لاهه: دستور بازداشت نتانیاهو و گالانت لازم‌الاجرا است ترامپ: عربستان برای پیوستن به توافق ابراهیم علاقه‌مند است وزیر خارجه لبنان: هرگونه مذاکره مستقیم با اسرائیل را رد می‌کنیم شیخ نعیم قاسم: اسرائیل و آمریکا نخواهند توانست ما را شکست دهند ترامپ: در حال گفت و گو با پوتین هستم! رهبر انصارالله: ایران در حمایت از فلسطین فداکاری‌های بزرگی کرده است عراقچی: تحریم‌های غرب، تروریسم اقتصادی علیه کشورهای جنوب است ادعای مضحک ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران + فیلم عراقچی: در بیانیه اجلاس جنبش عدم تعهد از ایران در قضیه اسنپ بک حمایت شده است دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور اوگاندا اعلام شرط ایران برای آغاز مذاکرات با آمریکا و اروپا

کویت هم نا ارام شد

فراخوان‌ها برای برگزاری تجمعات اعتراضی در کویت از چند روز گذشته و به دنبال کشته شدن دو جوان کویتی به نام‌های «زاید العصمی» و «بدر مرسال الفضلی» آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 07
کد خبر: ۲۷۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر،  فراخوان‌ها برای برگزاری تجمعات اعتراضی در کویت از چند روز گذشته و به دنبال کشته شدن دو جوان کویتی به نام‌های «زاید العصمی» و «بدر مرسال الفضلی» آغاز شد. این دو جوان که از طبقه موسوم به «بدون» در کویت بودند به دلیل اوضاع بد معیشتی خود دست به خودکشی زدند.


خبر خودکشی این دو جوان به شدت در رسانه‌های جمعی منتشر و بین شهروندان کویتی دست به دست شده است. زاید العصمی قبل از اقدام به انتحار به پدرش گفته بود می‌خواهد «به این زندگی خفت‌بار پایان دهد».

 

 

بِدون‌ها یا همان «بدون تابعیت‌ها» به آن دسته از شهروندان کویتی اطلاق می‌شود که به دلیل عدم اصالت کویتی فاقد هرگونه تابعیت چه کویتی و چه غیر کویتی هستند. معمولا اجداد و پدران آن‌ها طی دهه‌های گذشته در کویت مستقر شدند و دولت این کشور تا به الآن، آن‌ها را به عنوان شهروند به رسمیت نمی‌شناسد.

 

دولت کویت، به این طبقه از جامعه خود نام‌های «غیرکویتی»، سپس «بدون تابعیت» و بعد از آن «مقیم‌های غیرقانونی» داده است. آمار دقیقی از جمعیت بدون‌های کویت وجود ندارد ولی تخمین زده می‌شود بیش از صد هزار نفر «بدون» باشند که علاوه بر این تعداد، شمار زیادی از آن‌ها در خارج از کویت به سرمی‌برند.

 

در تظاهرات امشب کویت، اعطای تابعیت کویتی «کامل و فوری» یکی از مطالبات متحصنان در این کشور بود. دولت کویت برای تجمع مسالمت‌آمیز معترضان، مجوز داده است.

 

برکناری «مرزوق الغانم»، رئیس شورای کویت (مجلس الامة یا همان به اصطلاح پارلمان این کشور) یکی از خواسته های دیگر معترضان است. آن‌ها در میدان اراده شعار «ارحل یا مرزوق» (کناره‌گیری کن مرزوق) سر دادند. معترضان همچنین خواستار اصلاحات اقتصادی در دولت و مبارزه جدی با فساد در کویت هستند.

منبع: خبرفوری

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار