بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

کویت هم نا ارام شد

کویت هم نا ارام شد فراخوان‌ها برای برگزاری تجمعات اعتراضی در کویت از چند روز گذشته و به دنبال کشته شدن دو جوان کویتی به نام‌های «زاید العصمی» و «بدر مرسال الفضلی» آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 07
کد خبر: ۲۷۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر،  فراخوان‌ها برای برگزاری تجمعات اعتراضی در کویت از چند روز گذشته و به دنبال کشته شدن دو جوان کویتی به نام‌های «زاید العصمی» و «بدر مرسال الفضلی» آغاز شد. این دو جوان که از طبقه موسوم به «بدون» در کویت بودند به دلیل اوضاع بد معیشتی خود دست به خودکشی زدند.


خبر خودکشی این دو جوان به شدت در رسانه‌های جمعی منتشر و بین شهروندان کویتی دست به دست شده است. زاید العصمی قبل از اقدام به انتحار به پدرش گفته بود می‌خواهد «به این زندگی خفت‌بار پایان دهد».

 

 

بِدون‌ها یا همان «بدون تابعیت‌ها» به آن دسته از شهروندان کویتی اطلاق می‌شود که به دلیل عدم اصالت کویتی فاقد هرگونه تابعیت چه کویتی و چه غیر کویتی هستند. معمولا اجداد و پدران آن‌ها طی دهه‌های گذشته در کویت مستقر شدند و دولت این کشور تا به الآن، آن‌ها را به عنوان شهروند به رسمیت نمی‌شناسد.

 

دولت کویت، به این طبقه از جامعه خود نام‌های «غیرکویتی»، سپس «بدون تابعیت» و بعد از آن «مقیم‌های غیرقانونی» داده است. آمار دقیقی از جمعیت بدون‌های کویت وجود ندارد ولی تخمین زده می‌شود بیش از صد هزار نفر «بدون» باشند که علاوه بر این تعداد، شمار زیادی از آن‌ها در خارج از کویت به سرمی‌برند.

 

در تظاهرات امشب کویت، اعطای تابعیت کویتی «کامل و فوری» یکی از مطالبات متحصنان در این کشور بود. دولت کویت برای تجمع مسالمت‌آمیز معترضان، مجوز داده است.

 

برکناری «مرزوق الغانم»، رئیس شورای کویت (مجلس الامة یا همان به اصطلاح پارلمان این کشور) یکی از خواسته های دیگر معترضان است. آن‌ها در میدان اراده شعار «ارحل یا مرزوق» (کناره‌گیری کن مرزوق) سر دادند. معترضان همچنین خواستار اصلاحات اقتصادی در دولت و مبارزه جدی با فساد در کویت هستند.

منبع: خبرفوری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار