خوزستان در محاصره گرما؛ دمای امیدیه و رامشیر به ۴۸.۸ درجه رسید دستگیری ۴ جوان شرور در خیابان قزوین تهران / فیلم هولناک قمه کشی این اشرار را ببینید پلیس راهور: در شهریور ماه هر راننده‌ای که مرتکب تخلف حادثه‌ساز شود، گواهینامه‌اش به صورت سیستمی تا سه ماه متوقف خواهد شد سیستان و بلوچستان شنبه تعطیل شد طرح ترافیک شنبه در تهران اجرا نمی‌شود وزیر ارتباطات: نقد مردم به کیفیت اینترنت به حق است معاون شهردار رباط کریم دستگیر شد استانداری تهران: تعطیلی روز شنبه امتحانات دانشگاه‌ها را لغو نمی‌کند تعطیلی دستگاه‌های اجرایی قزوین در اول شهریور زمان پرداخت معوقات بازنشستگان حداقلی بگیر اعلام شد هوای تهران گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت پلیس: دیگر پذیرای اتباع نیستیم/ برآورد ما این است که امسال بیش از یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز به کشورشان بازگردانده شوند شهرداری تهران: ثبت نام برای جذب ۱۰ هزار پاکبان ایرانی آغاز شد فضانوردان چینی ایستگاه فضایی را در مقابل زباله‌ها ایمن‌تر کردند زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت تغییر کرد بازداشت ۳ متهم تیراندازی در چالوس/ پای تسویه حساب شخصی در میان بود

استان گیلان هم در روز دوشنبه تعطیل شد

به دنبال اعلام استاندار گیلان، تمامی ادارات و مؤسسات آموزشی استان به علت برودت هوا و احتمال بارش شدید برف در روز دوشنبه ۶ اسفندماه تعطیل خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 23
کد خبر: ۲۷۱۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، هادی حق‌شناس، استاندار گیلان، در جلسه ستاد مدیریت بحران استان که عصر امروز در سالن شهید انصاری استانداری برگزار شد، آخرین وضعیت تعطیلی ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس استان برای روز دوشنبه ۶ اسفندماه را اعلام کرد.

وی با اشاره به برودت هوا و احتمال بارش شدید برف در استان، اعلام کرد که تمامی ادارات، مؤسسات آموزشی و اداری خصوصی، به جز نهاد‌های خدمات‌رسان، روز دوشنبه تعطیل خواهند بود.

استاندار گیلان همچنین افزود که دانشگاه‌ها و مدارس نیز تا روز دوشنبه به صورت غیرحضوری فعالیت خواهند کرد و نیازی به حضور فیزیکی دانشجویان و دانش‌آموزان نیست و آموزش در مدارس از طریق بستر فضای مجازی (شاد) برگزار خواهد شد.

حق‌شناس همچنین به مدیران دستگاه‌های اجرایی دستور داد تا در زمان تعطیلی ادارات، از خاموشی وسایل گرمایشی و مصرف‌کننده برق اطمینان حاصل کنند و شرکت گاز نیز موظف است نظارت لازم را در این زمینه انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه در روز‌های آینده علاوه بر بارش برف، با مسئله مدیریت انرژی نیز مواجه خواهیم بود، از مردم استان خواست تا با پیوستن به پویش «۲ درجه کمتر» و مصرف بهینه انرژی، شرایطی را فراهم کنند که ضمن استفاده همه مردم از نعمت انرژی در فصل سرما، ادامه فعالیت واحد‌های تولیدی و کارخانه‌ها و جلوگیری از بیکاری کارگران نیز امکان‌پذیر باشد.

کلمات کلیدی: گیلان تعطیلی
مطالب مرتبط
ارسال نظر