ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

ورود بازرسی کل به ماجرای فوت ۲ نوزاد در بیمارستان بندرانزلی

ورود بازرسی کل به ماجرای فوت ۲ نوزاد در بیمارستان بندرانزلی بازرس کل گیلان در واکنش به فوت دو نوزاد در بیمارستان بندرانزلی، گفت: درصورت قصور یا کم‌کاری، با خاطیان احتمالی برخورد قضائی صورت خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 22
کد خبر: ۲۸۹۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، احمد آقایی دوشنبه، ۳۱ شهریور در جریان بازدید از بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی که در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر درگذشت دو نوزاد در طول دو هفته گذشته در این بیمارستان انجام شد، ضمن برگزاری جلسه با مسئولان و پرستاران بخش‌های مربوطه، موضوع و علل فوت این دو نوزاد را در این بیمارستان بررسی و دستور پیگیری ویژه صادر کرد.

بازرس کل گیلان با اشاره به اینکه بحث فرزندآوری و جوانی جمعیت با تأکیدات ویژه مقام معظم رهبری پررنگ‌تر شده است افزود: وظیفه حفظ سلامت مادر و فرزند از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی با انتقاد از عملکرد برخی پزشکان، برای پیگیری موضوع با معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان نیز بصورت تلفنی صحبت و بر پیگیری ویژه اتفاق پیش آمده تا حصول نتیجه تأکید کرد.

آقایی اظهار کرد: در صورتی که در تحقیقات به قصور و یا کم کاری از جانب هر شخصی برخورد کنیم، قطعاَ با خاطیان احتمالی برخود قضائی صورت خواهد گرفت.

بازرس کل گیلان همچنین از بخش‌های مختلف بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی مانند رادیولوژی، فیزیوتراپی و درمانگاه بازدید و نحوه رسیدگی به مراجعین را بررسی کرد و خواستار رفع نواقص موجود شد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار