عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

در دیدار عراقچی با وزیر خارجه بحرین چه گذشت؟

وزیر امور خارجه ایران در دیدار همتای بحرینی خود، با اشاره به تهدید جدی ناشی از توسعه طلبی و اشغالگری و تجاوزات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و علیه دیگر کشور‌های منطقه، خواستار اهتمام همه کشور‌های منطقه و کل جهان اسلام برای توقف طرح نسل‌کشی و امحای فلسطین شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 24
کد خبر: ۲۷۱۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در اجلاس عالی‌رتبه شورای حقوق بشر و کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل به ژنو سفر کرده است، صبح دوشنبه و در حاشیه این اجلاس با «عبدالطیف بن راشد الزیانی» وزیر امور خارجه بحرین دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار وزیر امور خارجه ایران، با اشاره به عزم جمهوری اسلامی ایران برای ارتقای روابط با همه کشور‌های همسایه و منطقه بر مبنای سیاست حسن همجواری و منافع متقابل، بر ضرورت همکاری بیش از پیش کشور‌های منطقه برای صیانت از ثبات و امنیت منطقه و مواجهه با چالش‌های مختلف تاکید کرد.

وزیر امور خارجه ایران همچنین با اشاره به تهدید جدی ناشی از توسعه طلبی و اشغالگری و تجاوزات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و علیه دیگر کشور‌های منطقه، خواستار اهتمام همه کشور‌های منطقه و کل جهان اسلام برای توقف طرح نسل‌کشی و امحای فلسطین شد و اجلاس آتی وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی را فرصتی مهم برای اقدام واحد از سوی جهان اسلام جهت مقابله با طرح استعماری کوچاندن اجباری فلسطینیان از غزه دانست.

وزیر امور خارجه بحرین نیز با اشاره به تحولات غزه و فلسطین اشغالی، بر مخالفت قاطع بحرین و سایر کشور‌های عربی- اسلامی با کوچاندن اجباری مردم غزه تاکید کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار