المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

در دیدار عراقچی با وزیر خارجه بحرین چه گذشت؟

در دیدار عراقچی با وزیر خارجه بحرین چه گذشت؟ وزیر امور خارجه ایران در دیدار همتای بحرینی خود، با اشاره به تهدید جدی ناشی از توسعه طلبی و اشغالگری و تجاوزات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و علیه دیگر کشور‌های منطقه، خواستار اهتمام همه کشور‌های منطقه و کل جهان اسلام برای توقف طرح نسل‌کشی و امحای فلسطین شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 24
کد خبر: ۲۷۱۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در اجلاس عالی‌رتبه شورای حقوق بشر و کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل به ژنو سفر کرده است، صبح دوشنبه و در حاشیه این اجلاس با «عبدالطیف بن راشد الزیانی» وزیر امور خارجه بحرین دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار وزیر امور خارجه ایران، با اشاره به عزم جمهوری اسلامی ایران برای ارتقای روابط با همه کشور‌های همسایه و منطقه بر مبنای سیاست حسن همجواری و منافع متقابل، بر ضرورت همکاری بیش از پیش کشور‌های منطقه برای صیانت از ثبات و امنیت منطقه و مواجهه با چالش‌های مختلف تاکید کرد.

وزیر امور خارجه ایران همچنین با اشاره به تهدید جدی ناشی از توسعه طلبی و اشغالگری و تجاوزات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و علیه دیگر کشور‌های منطقه، خواستار اهتمام همه کشور‌های منطقه و کل جهان اسلام برای توقف طرح نسل‌کشی و امحای فلسطین شد و اجلاس آتی وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی را فرصتی مهم برای اقدام واحد از سوی جهان اسلام جهت مقابله با طرح استعماری کوچاندن اجباری فلسطینیان از غزه دانست.

وزیر امور خارجه بحرین نیز با اشاره به تحولات غزه و فلسطین اشغالی، بر مخالفت قاطع بحرین و سایر کشور‌های عربی- اسلامی با کوچاندن اجباری مردم غزه تاکید کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار