سخنگوی دولت: ناچار به تعطیلی هستیم

تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 26
کد خبر: ۲۷۲۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت طی نوشتاری در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) درباره‌ی وضعیت ناترازی انرژی و اقدامات دولت در این زمینه نوشته است:

مردم حق دارند، اما سیاستمدارانی که هم با خاموشی مخالفند، هم با تعطیلی نشان می‌دهد که مسئله آنها درد مردم نیست. مشکلات به‌جا مانده و سرمای سخت را باید به یک ترتیب گذراند. نمی‌شود هم خاموشی نداشته باشیم، هم تعطیل نکنیم.

مردم حق دارند، اما سیاستمداران هستند که فراموش کردند سال ۱۴۰۱ چگونه گاز در شمال و شرق کشور برای روز‌ها قطع بود. تعطیلی راه حل نیست. انتخاب از سر ناچاری است. ما انتخاب کردیم به‌جای آنکه مردم یک شهر و منطقه دچار سرمازدگی شوند، ادارات را تعطیل کنیم.

این انتخاب مطلوب هیچ کس نیست. اما انتخابی ناگزیر بود که به حمدالله در حال عبور از بحران هستیم.

سخنگوی دولت هم‌چنین با این مطلب تصویری از وضعیت صف مردم هنگام قطع گاز در زمستان ۱۴۰۱ در تربت جام منتشر کرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار