ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر

مهاجرانی: «یلدا» یادمان می‌دهد در اوج تاریکی‌، امید به بهبود را از یاد نبریم

سخنگوی دولت با اشاره به فرارسیدن شب یلدا تاکید کرد: گرامیداشت این مناسبت یادمان می‌دهد در اوج تاریکی‌ها روشنی امید به بهبود وضعیت را از یاد نبریم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 19
کد خبر: ۲۶۶۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه مهاجرانی با انتشار یادداشتی با عنوان «یلدا جشنی برای خلق امید»، نوشت:

«تصور کنید ایرانیان باستان که عموم آنها کشاورز بودند، با چه دقت و انگیزه‌ای، طولانی‌ترین شب سال را جشن می‌گرفتند؟ این درست‌ترین، و دقیق‌ترین جشن برای «خلق امید» است. شبی که در آن خورشید دوباره به چرخه حضور طولانی مدت در آسمان وارد می‌شود. از همین رو احتمالا ایرانیان «شب چله» که سیاه‌ترین و طولانی‌ترین شب سال بود، به جای فرورفتن در غم و تاریکی، به جای اسیرشدن در سیاهی و سرمای زمستان، به جای آنکه دچار یاس و ناامیدی از مشکلات شوند، کنار هم نشستند و جشن گرفتند.

آن‌ها خوش‌خیال نبودند. به‌درستی می‌دانستند از همین شب، «انقلاب زمستانی» آغاز می‌شود و زمین که برکت زندگی و حیات آنها در آن بود، سردتر خواهد شد. اما در عین حال اسیر نزدیک‌بینی نشدند. یک قدم دورتر را هم می‌دیدند. ایرانیان می‌دانستند که هجوم سرما و تاریکی به‌زودی پایان می‌یابد و هرسال این روز را جشن می گرفتند تا فراموش نکنند، سختی و مشکلات تا ابد باقی است.

ما ایرانی‌ها «شب چله» را جشن می‌گیریم چون نویدبخش روزهایی روشن‌تر است. اگرچه حتی این روزهای روشن را همین امروز در کنار خود نبینیم، اما شب یلدا یادمان داد در اوج تاریکی‌ها روشنی امید به بهبود وضعیت را از یاد نبریم.»

کلمات کلیدی: مهاجرانی یلدا
مطالب مرتبط
ارسال نظر