مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

حماس: عملیات جنوب حیفا واکنشی طبیعی به جنایات اشغالگران در کرانه باختری است

جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد عملیات زیرگیری با خودرو و حمله با سلاح سرد در منطقه کرکور (جنوب حیفا) در نزدیکی الخضیره بر این مسئله تاکید دارد که با وجود اقدامات تروریستی اشغالگران و ترتیبات امنیتی شدید آنها، ضربات مقاومت همچنان ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 27
کد خبر: ۲۷۲۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بیانیه جنبش حماس آمده است: عملیات زیرگیری با خودرو و حمله با سلاح سرد که عصر امروز در منطقه کرکور در نزدیکی الخضیره رخ داد واکنشی طبیعی و شجاعانه به تجاوزات وحشیانه ارتکابی از سوی اشغالگران و جنایات مداوم آنها در کرانه باختری اشغالی به ویژه در استان‌های شمالی این منطقه و همچنین ادامه عملیات یهودی‌سازی و تلاش برای تسلط بر مسجد الاقصی و مسجد ابراهیمی و مقدسات اسلامی است.

حماس افزود: این عملیات پیامی به کابینه افراطی رژیم صهیونیستی و وزرای آن است مبنی بر اینکه در کرانه باختری و اراضی اشغالی و تمامی سرزمین فلسطیی نیرو‌های شجاع مقاومت و انقلابیون آزاده هرگز از حق خود عقب نشینی نکرده و مقاومت تا اخراج کامل از اراضی فلسطینی ادامه خواهد یافت.

در پایان بیانیه آمده است: ما همه مردم فلسطین را به افزایش ثبات و ایستادگی و شدت بخشیدن به مقاومت و افزایش سطح درگیری از طریق انجام عملیات‌های دردناک در داخل اراضی اشغالی و از بین بردن امنیت شهرک نشینان و اشغالگران تا دستیابی به آزادی و بازگشت به سرزمین‌های فلسطینی دعوت می‌کنیم.

عصر امروز پنجشنبه ۲ عملیات در جنوب حیفا انجام شده که طی آن تعدادی از افراد با خودرو زیر گرفته شدند و راننده این خودرو ۲ نفر از نیرو‌های پلیس را با سلاح سرد مورد حمله قرار داده است.

اورژانس رژیم صهیونیستی اعلام کرد ۱۰ نفر از شهرک‌نشینان در عملیات زیرگیری با خودرو در منطقه کرکور واقع در جنوب حیفا زخمی شدند که حال ۲ نفر وخیم است. /ایسنا

کلمات کلیدی: حماس حیفا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار