انفجار در مسجدی در پاکستان با ۵ کشته و ده‌ها زخمی

رسانه‌های محلی پاکستان امروز (جمعه) از وقوع انفجاری در مسجدی در شمال غربی این کشور خبر داده و گزارش دادند که چندین نفر در این انفجار کشته و زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 28
کد خبر: ۲۷۲۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، خبرنگار الجزیره نیز در این باره گزارش داد که بر اثر انفجار در مسجد جامع حقانیه در شمال غرب پاکستان ۵ نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند.

پلیس پاکستان روز جمعه گفت که انفجاری در یک مدرسه مذهبی معروف به آموزش رهبران طالبان افغان در استان خیبر پختونخوا در شمال غرب پاکستان رخ داد که در آن پنج نفر کشته و ده‌ها نفر از جمله مدیر مدرسه زخمی شدند.

یک افسر پلیس به خبرگزاری فرانسه تاکید کرد که این انفجار در نماز جمعه رخ داده است و احتمال افزایش تعداد قربانیان وجود دارد.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، این انفجار در مسجد دارالعلوم حقانیه در منطقه «نوشهره آکورا ختک» رخ داد.

هنوز گروهی مسؤولیت این انفجار را برعهده نگرفته است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار