مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

سردار رادان: رانندگان پرخطر در نوروز اجازه سفر ندارند

فرمانده کل انتظامی گفت: از ادامه سفر رانندگانی که قوانین راهنمایی و رانندگی را در ایام نوروز رعایت نکنند و در جاده‌ها رفتار‌های مخاطره آمیز داشته باشند، جلوگیری می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 28
کد خبر: ۲۷۲۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، درباره سفر‌های نوروزی و کمپین «نه به تصادفات» که توسط پلیس راهور اجرا شده است، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی مردم در سفر‌های نوروزی، قصه پرغصه تصادفات جاده‌ای است. آنچه این موضوع را عجیب‌تر می‌کند، این است که بر اساس برآورد‌های ما، کمتر از ۱۰ درصد رانندگان مرتکب تخلفات پرخطر می‌شوند.

فرمانده کل انتظامی خاطرنشان کرد:، اما همین درصد اندک، با رفتار‌های پرخطر خود امنیت ۹۰ درصد رانندگان قانون‌مدار را به خطر می‌اندازد.

وی ادامه داد: ما از تمامی رانندگان درخواست داریم که قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند و مطمئن باشند که پلیس در ایام نوروز با رانندگان متخلف، برخوردی کاملاً قانونی و قاطع خواهد داشت.

سردار رادان در پایان گفت: افرادی که اصرار بر تخلف داشته باشند، قطعاً از ادامه سفر باز خواهند ماند. هدف ما کاهش تصادفات و حفظ جان هموطنان عزیز در این ایام است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار