سیر تا پیاز کالابرگ الکترونیک: اعلام نوبت جدید واریز یارانه کالابرگ/ جزئیات تازه از دهک‌های مشمول جزییات جدید خبر از خرید میوه با کالابرگ الکترونیکی در میادین قیمت میوه‌های بهاری در تهران اعلام شد اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان عوامل موثر بر نوسان قیمت طلا خبرهای مهم از بازار مسکن برای متقاضیان مسکن از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز اطلاعیه مهم سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: فشار مذاکرات برجام بر شانه‌های بازار سهام پیش‌بینی قیمت سکه و طلا فردا یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ احتمال افزایش قیمت نان؛ مردم یارانه جدید می‌گیرند؟ افزایش شدید قیمت دلار در بازار آزاد امروز/ طغیان در بازار ارز فردا هم ادامه خواهد داشت؟ نابودی ۲۰۰هزار تن برنج در بندر شهید رجایی واقعیت دارد؟ جزییات طرح کالابرگ الکترونیک

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۱۲/۱۱

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۶۸ درصد کاهش به ۲۸۵۷ دلار و ۸۳ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 01
کد خبر: ۲۷۲۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، قیمت طلا در شرایطی بیش‌از 1 درصد در روز جمعه کاهش یافت که شاخص دلار به بالاترین رقم طی دو هفته گذشته رسیده است. گزارش تورم آمریکا حاکی از آن بود که فدرال رزرو احتمالا موضع  محتاطانه‌تری درمورد کاهش نرخ بهره در پیش می‌گیرد.

 

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.68 درصد کاهش به 2857 دلار و 83 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش 1.64 درصدی به 2848 دلار و 50 سنت رسیده است.

 

شاخص دلار طی یک هفته گذشته افزایش یافته و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گران‌تر کرده‌است.

   

شاخص‌های اصلی وال‌استریت به‌خاطر عملکرد محتاطانه‌ سرمایه‌گذاران در نتیجه تأثیر سیاست‌های ترامپ بر قیمت‌ها، شروع قدرتمندی نداشته‌اند.

 

شاخص هزینه کرد مصرف شخصی در آمریکا 0.3 درصد در ژانویه افزایش داشته که مطابق با انتظارات بوده‌است. این رقم در ماه دسامبر هم 0.3 درصد ثبت‌شده بود.

 

بدین ترتیب به‌نظر نمی‌رسد فدرال رزرو آمریکا عجله‌ای برای کاهش بیشتر نرخ بهره داشته باشد. نرخ بالای بهره هزینه نگه‌داری طلا به‌عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

 

اما افزایش تمایل برای خرید طلا به‌عنوان یک پشتوانه ایمن به‌خاطر نگرانی در مورد طرح‌های عوارض ترامپ قیمت این فلز گران‌بها را برای دومین ماه پیاپی افزایش داده است.

 

ترامپ در روز پنجشنبه اعلام کرد عوارض 25 درصدی بر واردات کالا از مکزیک و کانادا و همچنین 10 درصد عوارض اضافی بر واردات از چین از چهارم مارس اجرایی می‌شود.

 

در میان سایر فلزات گران‌بها قیمت نقره با 1.91 درصد کاهش به 31 دلارو 50 سنت رسید و پلاتین با یک کاهش 0.16 درصدی 949 دلار و 43 سنت معامله می‌شود./ تسنیم

کلمات کلیدی: طلا قیمت بازار
ارسال نظر