آزادراه تهران - شمال بسته شد؛ مسدودی ۵ روزه برای تعمیرات پیش بینی قیمت دلار ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / دلار ریزشی شد+ قیمت انواع ارزها پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / سکه ۴ میلیون تومان عقب‌نشینی کرد سقوط ۳.۵ میلیون تومانی سکه / طلای ۱۸ عیار ۲.۹ درصد کاهش یافت/ آخرین نرخ دلار در بازار اعمال شرایط جدید صدور و تعداد برگ دسته چک از هفته آتی + جدول دهک‌بندی یارانه با چه اطلاعاتی انجام می‌شود؟ فرزین: ‌نرخ ارز کالاهای اساسی تغییر نمی‌کند قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز دوشنبه ۱۰ شهریور + جدول قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی امروز دوشنبه ۱۰ شهریور + جدول فرزین: آرامش را به بازار ارز، کالا و بورس بازمی‌گردانیم صدور قرار جرم برای استخراج غیرقانونی رمزارز پیش‌بینی قیمت دلار فردا دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ وزیر نیرو: با انتقال آب از سد طالقان به تهران، نیاز آبی سه میلیون نفر پاسخ داده خواهد شد

سوآپ گاز از ترکمنستان به زودی برقرار می‌شود

معاون وزیر نفت گفت: کشور عراق برای واردات گاز ایران مجوز‌های مقطعی دریافت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 01
کد خبر: ۲۷۲۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، طی روز‌های گذشته سخنگوی رسمی وزارت برق عراق اعلام کرد که معافیت تحریمی آمریکا برای واردات گاز ایران ۸ مارس (۱۸ اسفند) به پایان می‌رسد.

 

به گفته این مقام مسئول وزارت برق تا به این لحظه هیچ ابلاغیه‌ای از آمریکا درباره توقف واردات گاز ایران دریافت نکرده است و احتمال دارد دولت عراق بتواند معافیت جدیدی دریافت کند؛ در صورت عدم تمدید نیز ممکن است برنامه‌هایی داشته باشیم.

 

سعید توکلی مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران در رابطه با خبر منتشر شده برای جلوگیری از صادرات ایران به عراق در ۱۸ اسفند ماه گفت: کشور عراق همواره مجوز‌های مقطعی را برای واردات گاز ایران دریافت می‌کند تا بتواند این گاز را در کشور خود داشته باشد و ما پیش فرضمان این است که این اتفاق مجدداً می‌افتد و معافیت ایجاد می‌شود.

 

معاون وزیر نفت در رابطه با سفیر اخیر خود به ترکمنستان و دستاورد‌های آن خاطر نشان کرد: برای سوآپ گاز از ترکمنستان اقداماتی انجام شده و تا چند روز آینده احتمالاً نتیجه آن را خواهیم دید.

 

به گفته وی مسأله‌ای که اکنون مطرح است سوآپ گاز است که با بررسی‌های دقیق‌تر احتمال خرید گاز از ترکمنستان نیز وجود دارد.

 

وی ادامه داد: این سفر در راستای امضای تفاهم نامه قبلی بوده و با تاکید رئیس جمهوری برای ارتباطات سازنده بین دو کشور خصوصاً در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری در رابطه با کشور‌های همسایه بوده است، ضمن آنکه ترکمنستان کشوری است که می‌تواند ظرفیت‌های خوبی برای ما داشته باشد و ما هم برای آنها ظرفیت‌های مناسبی داشته باشیم.

 

وی در رابطه با واردات گاز از ارمنستان خاطر نشان کرد: واردات گاز از ارمنستان در قالب تهاتر گاز با برق بوده است./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار