نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد

رادان: گنگسترهای اقتصادی را نابود می‌کنیم

فرمانده‌کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: قصه قاچاق، قصه نابودی تولیدات داخلی و در پی آن تعطیلی کارخانه‌ها و بیکاری کارگران را در پی خواهد داشت، ضرورت دارد گنگسترهای اقتصادی را نابود کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 01
کد خبر: ۲۷۲۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمدرضا رادان؛ فرمانده‌کل انتظامی در همایش سراسری فرماندهان مرزبانی فراجا با قدردانی از تلاش مرزبانان در اقصی نقاط مرزهای کشور اظهار کرد: خوشحال هستیم که امروز توفیق شد در جمع شما مرزبانان حضور داشته باشیم.

 

وی در ادامه با یادآوری اینکه "در پایان روزهای شعبان هستیم و وارد ماه مبارک رمضان می‌شویم"، افزود: ماه مبارک رمضان ماه بهانه برای رسیدن به خداست و خوش به حال کسانی که این ماه مبارک را درک می‌کنند.

 

فرمانده‌کل انتظامی با تأکید بر اینکه مبارزه قاطع با قاچاق در مرزها در دستور کار و در اولویت قرار دارد، گفت: قصه قاچاق، قصه نابودی تولیدات داخلی و در پی آن تعطیلی کارخانه‌ها و بیکاری کارگران را در پی خواهد داشت، ضرورت دارد گنگسترهای اقتصادی را نابود کنیم.

 

سردار رادان با اشاره بر لزوم تعامل و همکاری مرزبانی با انتظامی در حوزه مبارزه قاطع با قاچاق در مرزها، ادامه داد: همکاری بین پلیس گمرک و مرزبانی می‌تواند در کاهش قاچاق مؤثر باشد و امنیت را در دریا و خشکی از قاچاقچیان سلب کند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود آموزش و مؤلفه‌های آن را در میدان‌های عملیاتی مهم قلمداد کرد و تصریح کرد: آموزش یکی از اولویت‌های مهم در فرماندهی مرزبانی است، باید دانش تبدیل به مهارت و مهارت تبدیل به اجرا و عملیاتی شود.

 

این مقام ارشد انتظامی کشور گفت: در مرزبانی هیچ‌گاه نباید حساسیت را از دست داد، در عملیات‌های مرزی باید حساس باشیم چرا که همیشه ما باید باشیم تا دشمن نباشد، هر کجا ما باشیم دشمن وجود ندارد.

 

سردار رادان در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه کارکنان مرزبانی در دریا و خشکی "کالجبل راسخ" هستند، افزود: مرزبان ما مرزبان همیشه مقتدر در مرز است و مرزبانی ما یک نیروی عملیاتی مقتدر است و بنده نیروهای عملیاتی را بسیار دوست دارم./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار