قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

وزارت صمت با خصوصی سازی خودروسازان موافق است

وزارت صمت با خصوصی سازی خودروسازان موافق است وزیر صمت در پاسخ به این سوال که آیا کروز اهلیت داشت یا نه، گفت: این موضوعی است که باید از وزارت اقتصاد جویا شوید و وزارت صنعت رسماً اعلام کرد که صرفاً با خصوصی‌سازی موافق است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 01
کد خبر: ۲۷۲۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اتابک وزیر صمت در حاشیه نشست سراسری استانداران دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با نظارت‌های بازار آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز، گفت: بخشی از نظارت‌ها را اصناف بر عهده گرفته‌اند و در بخشی که به کالاهای اساسی مربوط است وزارت جهاد، نظارت‌های لازم آن را با کمک سازمان حمایت مصرف کنندگان و دیگر سازمان‌های نظارتی بر عهده دارد.

 

وی بر پایه نمایشگاه‌های بهاره را از اقدامات مثبت برای در دسترس بودن اجناس به مصرف کنندگان معرفی کرد و ادامه داد: امیدواریم با افزایش قیمت‌های کمتری مواجه شویم. اجبار ما بر این است که نظارت تشدید شود. درخواست اصلی ما در این رابطه از اصناف است، البته هم اکنون با همکاری آنها شاهد تشکیل پرونده‌های مختلفی هستیم.

 

وزیر صمت در رابطه با واردات خودروهای برقی نیز گفت: به تناسب توسعه زیرساخت‌ها واردات خودروهای برقی را ادامه خواهیم داد.

 

اتابک در رابطه با واگذاری دو شرکت خودروسازی به شرکت کروز بیان کرد: موضع وزارت صمت در رابطه با خودرو خصوصی‌سازی آن است و باید خودروسازی را از سمت دولت خارج کنیم و تصدی انجام ندهیم و سیاست گذاری انجام دهیم و تولید بر گردن دولت است اما باید قسمتی به بخش خصوصی واگذار شود، این شرایط را ادامه می‌دهیم. دو خودروسازی بزرگ در اولویت هستند.

 

وزیر صمت در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر که آیا کروز اهلیت داشت یا نه، گفت: این موضوعی است که باید از وزارت اقتصاد جویا شوید و وزارت صنعت رسماً اعلام کرد که صرفاً با خصوصی‌سازی موافق است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار