آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟

بارش‌های زمستانه شرایط مطلوبی ندارد

بارش‌های زمستانه شرایط مطلوبی ندارد رئیس موسسه تحقیقات آب گفت: در حال حاضر حجم مخازن سدهای کشور ۲۲ میلیارد مترمکعب، معادل ۴۳ درصد پرشدگی است که با کاهش پنج درصدی نسبت به میانگین بلندمدت روبرو است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 03
کد خبر: ۲۷۲۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا کاویانپور رئیس مؤسسه تحقیقات آب کشور با بیان اینکه در حال حاضر حجم مخازن سدهای کشور ۲۲ میلیارد مترمکعب، معادل ۴۳ درصد پرشدگی است، گفت: این در حالی است که بر اساس میانگین پنج ساله این عدد ۴۸ درصد بود؛ به عبارتی اکنون مخازن سدهای کشور با کسری ۵ درصدی نسبت به میانگین پنج ساله مواجه است.

 

وی با بیان اینکه حجم آوردها ۴۲ درصد نسبت به متوسط ۵ ساله کاهش یافته است، افزود: بر این اساس می‌توان گفت که بارش‌های زمستانه نسبت به میانگین پنج ساله در شرایط مطلوبی قرار ندارد.

 

رئیس مؤسسه تحقیقات آب کشور یادآور شد: در حوضه کرخه و کارون بزرگ با توجه به کاهش بارندگی و ورودی آب به مخازن، مدیریت خروجی آب در دستورکار جدی قرار گرفت و همین مسئله موجب شد شاهد بحران در این منطقه نشویم.

 

وی با بیان اینکه مخازن سدهای کشور نیازمند ورود جریان‌های جدید آب است، اضافه کرد: تجربه تاریخی بیانگر این است در ایام اسفندماه به دلیل سنت خانه تکانی و نیز در تابستان به دلیل افزایش دمای هوا، شاهد بیشترین مصارف آب هستیم؛ در این روزها به دلیل آماده‌سازی منازل برای ورود به سال جدید انتظار می‌رود مصرف آب به اوج خود برسد.

 

کاویانپور تاکید کرد: با توجه به شرایط منابع آب کشور و محدودیت در این حوزه، نیازمند این هستیم تا هموطنان نسبت به مصارف خود به ویژه در این ایام حداکثر همکاری و مساعدت را داشته باشند تا در پیک تابستان و در شرایط سخت گرمایی با چالش روبرو نشویم.

 

رئیس مؤسسه تحقیقات آب کشور یادآور شد: با توجه به شرایط اقلیمی، ماه ژانویه میلادی گذشته جزو گرم‌ترین ژانویه‌های کره زمین ثبت شده است؛ به طوری که در سه دوره با افزایش دما نسبت به دراز مدت روبرو شدیم. در چنین شرایطی انتظار است روند گرما که از پاییز آغاز شده تا تابستان ادامه یابد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار