وزیر آموزش وپرورش: ‌تغییر برنامه درسی‌ آغاز شد‌ اژه‌ای: در دو جنگ اخیر، دشمن به هیچ‌یک از اهدافش نرسید خدمات سمپاد به دانش‌آموزان خارج از این مدارس می‌رسد مدیرعامل اپل تغییر کرد / جان ترنوس کیست؟ توقیف یک‌ماهه موتورسیکلت‌های متخلف در تهران ورود سامانه بارشی به کشور/ برای این ۴ استان هشدار سیل صادر شد لات فضای مجازی زمین گیر شد / جزییات عملیات پلیس  توزیع مرغ آلوده در بازار صحت دارد؟ زمان دقیق آزمون استخدامی معلولان ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات هشدار بارش‌های رگباری و وزش باد شدید در 25 استان دستگیری عامل ارتباطی شبکه‌های معاند در تهران آخرین وضعیت جاده‌های شمالی/ ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز نامجو برگشت که بماند یا بخواند؟ نتایج امتحانات نهایی اعلام شد؛ آغاز مهلت ۷۲ ساعته اعتراض / آغاز امتحانات شهریور از چهاردهم سرکرده شبکه تراستی دستگیر و روانه زندان شد / جزییات میادین میوه و تره‌بار تهران یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ باز است؟

آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب

آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب پیش‌بینی‌ها اداره کل هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد پیرو هشدار هواشناسی از روز سه‌شنبه تا چهارشنبه هفته جاری در مناطق پرتردد شهری در این استان گاهی همراه با غبار محلی پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 03
کد خبر: ۲۷۲۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، در پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران، آسمان کمی ابری تا نیمه ابری در برخی ساعات همراه با افزایش وزش باد است.

همچنین پیرو هشدار سطح زرد هواشناسی از اواخر چهارشنبه تا پنجشنبه در نیمه شمالی استان به ویژه در ارتفاعات در برخی ساعات بارش باران و برف و در نیمه جنوبی بارش باران دور از انتظار نیست.

اداره کل هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد، هوای پایتخت در بازه زمانی دوشنبه تا جمعه گاهی نیمه ابری همراه با وزش و افزایش ابر پیش‌بینی شده که البته در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه همراه با بارش باران است.

دمای تهران هفت درجه گرم می‌شود

اداره کل هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد: بیشینه دمای تهران از دوشنبه تا جمعه از هفت به ۱۵ درجه سانتی‌گراد متغیر است. کمینه دمای استان تهران از ۲ درجه به سه درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

براساس اعلام هواشناسی استان تهران؛ در ۲۴ ساعت گذشته ورامین و فرودگاه امام خمینی (ره) با بیشینه هشت درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقاط استان را به خود اختصاص داده‌اند و از طرفی توچال با بیشینه منفی ۱۶ درجه و کمینه منفی ۲۰ درجه سانتی‌گراد سردترین نقطه استان بوده است./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار