دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

مرجعیت عراق:طیف‌های سیاسی، فرصت پاسخگویی به مطالبات شهروندان را از دست ندهند

نماینده آیت الله «سید علی سیستانی» اعتراضات اخیر عراق را فرصت خوبی برای سیاسیون حاکم بر این کشور دانست تا بتوانند مطالبات شهروندان را پاسخ دهند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 08
کد خبر: ۲۷۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عبدالمهدی الکربلائی» نماینده آیت الله «سید علی سیستانی» مرجعیت عالی شیعیان عراق، بار دیگر بر لزوم مسالمت‌آمیز بودن تظاهرات مردمی عراق تأکید کرد.

 

الکربلائی در خطبه امروز نماز جمعه کربلا تصریح کرد که اعتراضات مردمی خواستارِ اصلاح، در چند نقطه ادامه دارد و مردم عراق شجاعت، ایثار، صبر، پایمردی و همبستگی بسیاری از خود نشان دادند.

 

شبکه خبری «الفرات» به نقل از نماینده آیت الله سیستانی گزارش داد که طیف‌های سیاسی که قدرت را در دست دارند، « برای اجابت مطالبات شهروندان بر اساس نقشه راه مورد توافق، فرصت خوبی پیش روی خود دارند که در مدت زمان معینی اجرایی شود و به فساد، سهمیه‌بندی و نبود عدالت اجتماعی پایان دهد».

 

وی تصریح کرد که «تأخیر در این زمینه بیش از این جایز نیست؛ زیرا خطرات بسیاری برای کشور به همراه دارد».

 

الکربلائی با بیان اینکه حفظ مسالمت‌آمیز بودن اعتراضات، اهمیت بسیاری دارد و در این زمینه، مسئولیت بزرگی بر دوش نیروهای امنیتی قرار دارد، خاطر نشان کرد، این نیروها باید از هر گونه خشونت در برخورد با معترضان مسالمت‌آمیز اجتناب کنند و استفاده از خشونت، هیچ توجیهی ندارد و عواقب وخیمی به دنبال دارد.

 

وی ادامه داد: «بیشتر کسانی که در اعتراضات مشارکت دارند، مسالمت‌آمیز بودن آن را رعایت می‌کنند و از هر گونه تعرض به نیروهای امنیتی و نهادهای دولتی و املاک شخصی اجتناب می‌کنند. گروه اندکی که این کار را انجام می‌دهند، باید جلوی آنان گرفته شود».
نماینده مرجعیت عراق با تأکید بر اینکه «تظاهرات مسالمت‌آمیز حق هر عراقی بالغ است که با آن ابراز عقیده کند و خواستار حقوق خود باشد»، گفت: «هر کس بخواهد در آن (اعتراضات) شرکت می‌کند و هر کس نخواهد شرکت نمی‌کند، ولی هیچ کس نباید شخص دیگر را مجبور به این کار کند».

 

الکربلائی هشدار داد که برخی طرف‌های داخلی و خارجی امروز قصد دارند از حرکت اعتراضی کنونی برای تحقق برخی اهداف، سوء استفاده کنند؛ به همین دلیل معترضان باید نسبت به سوء استفاده این طرف‌ها هوشیار باشند که می‌تواند مسیر جنبش اصلاح‌گرایانه آنان را تغییر دهد.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد، نیروهای مسلح عراق که با داعش مبارزه و از خاک عراق دفاع کردند، حق بزرگی بر گردن مردم دارند و امروز نباید زحمات آنان فراموش شود یا کلمه‌ای گفته شود که از میزان جانشفانی‌های آنان بکاهد؛ زیرا اگر این تظاهرات برگزار شده، به فضل زحمات این افراد است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار