آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

کرملین: روسیه و آمریکا فعلاً برنامه‌ای برای دیدار ندارند

مقامات کرملین اعلام کردند که بعد از تحقق دو دور مذاکرات انجام شده در ریاض و استانبول، در حال حاضر تاریخ مشخصی برای تماس‌های بعدی بین نمایندگان روسیه و آمریکا از سوی دو طرف مشخص نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 05
کد خبر: ۲۷۲۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، یوری اوشاکوف، دستیار رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که نمایندگان روسیه و آمریکا تاکنون درباره برگزاری دیدار هیئت‌های دو کشور در ماه جاری توافق نکرده‌اند. 

 

وی به خبرنگاران گفت: «من اطلاعی ندارم، تاکنون در این مورد توافقی صورت نگرفته و تاریخ مشخصی برای تماس‌های بعدی از سوی دو طرف تعیین نشده است.»

 

مشاور سیاسی رئیس‌جمهور روسیه افزود که واشنگتن هنوز نامزد نماینده ویژه خود برای تماس با مسکو را معرفی نکرده است.

 

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین نیز شب گذشته اعلام کرد که در آینده نزدیک (یکی دو روز آینده) مذاکراتی میان هیئت‌های روسیه و آمریکا درباره موضوعاتی که در ریاض و استانبول مطرح شده بود، برنامه‌ریزی نشده است.

 

وی در پاسخ به این پرسش که آیا چنین تماس‌هایی ممکن است در نیمه دوم مارس برگزار شود، یادآور شد که این مسائل در حال بررسی توسط دیپلمات‌های دو کشور است و باید منتظر ماند.

 

دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور روسیه همچنین اعلام کرد که این کشور در حال حاضر برنامه‌ای برای کاهش فهرست کشورهای غیردوست ندارد. پسکوف در پاسخ به سوالی در این زمینه گفت: «در حال حاضر چنین برنامه‌ای وجود ندارد.»

 

نخستین مذاکرات میان مقامات بلندپایه روسیه و آمریکا در روز سه‌شنبه، 18 فوریه، در ریاض برگزار شد. پس از این دیدار، اعلام شد که مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، و سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، توافق کرده‌اند که تیم‌های مذاکره‌کننده‌ای را در سطح عالی برای آغاز گفتگوها درباره حل‌وفصل درگیری اوکراین منصوب کنند. 

 

بعد از آن، در تاریخ 27 فوریه، نشست هیئت‌های نمایندگی روسیه و آمریکا در استانبول برگزار شد. این دیدار بیش از شش ساعت به طول انجامید و به موضوع فعالیت‌های دیپلماتیک دو کشور در واشنگتن و مسکو اختصاص داشت./ تسنیم

ارسال نظر