مخالفت آنکارا با هرگونه اقدام علیه حاکمیت ملی ایران پزشکیان: چشم‌انداز خوبی از مذاکرات می‌بینیم / نشست آتی عراقچی در ژنو با هدف مدیریت هوشمندانه روند مذاکرات و تحت هدایت‌های رهبری برگزار خواهد شد نشست وزیر خارجه ترامپ با نمایندگان ارشد کنگره درباره ایران حماس با کانتینر‌های زیردریایی موشک‌سازی را احیا کرد عراقچی: اکنون یک فرصت تاریخی در اختیار داریم تا به توافقی بی‌سابقه دست یابیم ارتش اسرائیل: به ارتش لبنان هشدار دادیم گزارش غریب‌آبادی از سفر اخیر خود به ژنو نخست وزیر پیشین نروژ خودکشی کرد عراقچی: شجاعانه از حاکمیتمان دفاع می‌کنیم و با همان شجاعت به میز مذاکره می‌رویم حمله تروریستی به خودرو پلیس در پاکستان؛ ۷ نفر کشته شدند مذاکرات ایران و آمریکا محور گفت‌وگوی فؤاد حسین و مقام آلمانی سخنگوی کاخ سفید: اولویت ترامپ دیپلماسی است گفت‌وگوی وزیران خارجه مصر و روسیه پیرامون تداوم مذاکرات ایران و آمریکا پادشاه اردن: کشور ما میدان جنگ نخواهد بود پزشکیان: پیوندی قلبی و فرهنگی میان دو ملت ایران و لبنان برقرار است

مسکو: تهران متحد ما و برنامه هسته‌ای آن موضوع مذاکرات آتی با آمریکاست

سخنگوی کرملین با تایید رایزنی درباره مسئله هسته‌ای ایران در دور نخست مذاکرات آمریکا و روسیه گفت که این موضوع در دستور کار مذاکرات آتی مسکو و واشنگتن قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 05
کد خبر: ۲۷۲۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین می‌گوید که مسئله هسته‌ای ایران در مذاکرات آتی روسیه و آمریکا به بحث گذاشته خواهد شد.

 

بلومبرگ دیروز گزارش داد که روسیه موافقت کرده است تا به دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای برقراری ارتباط با ایران در موضوعات مختلف از جمله برنامه هسته‌ای تهران، کمک کند.

 

کرملین به‌رغم عدم تایید این گزارش، به روشنی اعلام کرد که ایران یکی از موضوعاتی است که در مذاکرات آتی واشنگتن و روسیه با جزئیات به آن پرداخته خواهد شد.

 

پسکوف دراین‌باره گفت: تا اینجای کار تنها این تفاهم وجود دارد که موضع واقعی روسیه این است که مسئله پرونده هسته‌ای ایران باید از طریق مذاکرات سیاسی و دیپلماتیک و سیاسی صلح‌آمیز حل شود.

 

وی افزود: باور داریم که ظرفیت برای این اقدام وجود دارد زیرا ایران متحد، شریک و کشوری است که در حال توسعه روابط متقابل جامع و سودمند هستیم و روسیه آماده است تا برای این مسئله هر کاری که در توان دارد را انجام دهد. ایالات متحده از این مسئله آگاه است.

 

ترامپ که در سال ۲۰۱۸ به طور یکجانبه و غیرقانونی از توافق جامع اقدام مشترک (برجام) خارج شد، ماه گذشته نیز با احیای سیاست شکست‌خورده «فشار حداکثری» قصد دارد تا تهران را تحت فشار قرار داده و به ادعای خود مانع دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شود؛ ادعایی که تهران همواره با رد آن، بر ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود تاکید کرده است.

 

پسکوف در پاسخ به سوالی منحصراً درباره گزارش بلومبرگ نیز تاکید کرد: ببینید، در مذاکرات ماه گذشته مسکو و واشنگتن در ریاض، مسئله ایران نه «با جزئیات» بلکه به طور مختصر مورد بحث قرار گرفت./ /مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار