انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

اعدام ۵۲ علوی توسط حکومت موقت سوریه

دیده‌بان موسوم به حقوق بشر سوریه اعلام کرد که نیرو‌های امنیتی حکومت موقت این کشور همزمان با درگیری‌های خشونت آمیز با معترضان، ۵۲ نفر از افراد فرقه علوی را در حومه استان لاذقیه اعدام کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۸ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 07
کد خبر: ۲۷۲۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری رادیو «مونت کارلو»، دیده بان موسوم به حقوق بشر سوریه افزود که نیرو‌های امنیتی حکومت موقت سوریه، ۵۲ مرد و زن جوان علوی را در شهرک‌های الشیر و المختاریه در حومه استان لاذقیه اعدام کردند.

در همین حال، منابع دولت موقت سوریه بدون ارائه جزئیات بیشتر در مورد این حوادث، از تخلفات فردی نیرو‌های امنیتی وابسته به خود در جریان کارزار‌های امنیتی در لاذقیه سخن گفتند.

کاربران رسانه‌های اجتماعی‌های ویدئویی را در رسانه‌های اجتماعی پخش کردند که نشان می‌دهد افراد مسلح وابسته به دولت موقت سوریه در حال انجام اعدام‌های دسته جمعی مردان جوان و خانواده‌های سوری وابسته به فرقه علوی هستند.

در عین حال دیده بان موسوم به حقوق بشر سوریه چندین کلیپ را تایید کرد که نشان می‌دهد اجساد در استان لاذقیه انباشته شده‌اند و شهادت اعضای خانواده قربانیان را نشان می‌دهد.

همچنین سایر کلیپ‌ها نشان می‌دهد که افراد مسلح وابسته به حکومت الجولانی با لباس‌های شخصی از فواصل کوتاه به غیرنظامیان تیراندازی می‌کنند.

به گزارش رادیو مونت کارلو، منابعی در وزارت دفاع سوریه از بروز درگیری شهروندان سوری با نیرو‌های امنیتی حکومت جدید سوریه در برخی از شهر‌های این کشور ابراز نگرانی کردند و گفتند که تخلفات فردی برخی نیرو‌های امنیتی علیه شهروندان به دلیل هرج و مرج ناشی از اعتراض وفاداران به رژیم سابق رخ داده است که بر اثر این درگیری‌ها بسیاری از افسران پلیس کشته شدند.

این منابع افزودند که مقامات دولت موقت سوریه در تلاشند تا آنچه را که آنها به عنوان «تخلفاتی که به طور کلی از سوی برخی افراد که نماینده مردم سوریه نیستند» توصیف کردند، متوقف کنند.

به گفته دیده بان موسوم به حقوق بشر سوریه، عملیات‌های امنیتی از روز پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ منجر به کشته شدن بیش از ۷۶ نفر از شهروندان سوریه شده است.

در این زمینه، «انس خطاب» مقام اطلاعاتی دولت موقت سوریه ادعا کرد که عملیات سازمان یافته‌ای که اراده مردم سوریه و انتخاب آنها برای آزادی را هدف قرار می‌دهند، توسط رهبران نظامی خارج از کشور که از عدالت و دستگاه قضایی فرار می‌کنند، سازماندهی شده است.

مردم غرب سوریه از جمله شهر‌های لاذقیه و طرطوس پنجشنبه شب به پا خاسته و علیه سیاست‌های دولت جدید سوریه به ریاست «احمد الشرع» ملقب به جولانی دست به تظاهرات زدند.

بنا به گزارش منابع خبری سوریه، صد‌ها نفر از مردم لاذقیه و طرطوس سوریه علیه حاکمان دمشق و حملات عناصر وابسته به آن در غرب سوریه تظاهرات کردند.

پیشتر مجلس اسلامی علویان سوریه در فراخوانی از مردم این کشور خواست تا تظاهرات کنند و در برابر ظلم دولت جولانی ایستادگی کنند.

بعد از ظهر پنجشنبه نیز مردم جنوب سوریه در تظاهراتی مشابه علیه سیاست‌های دولت موقت به ریاست جولانی، خواستار برکناری او از قدرت شدند./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر