ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

بیش از ۳۰ هزار میلیارد از اموال گروه دبش توقیف شد

بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان اموال از اکبر رحیمی درآباد، متهم ردیف اول پرونده چای دبش توقیف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 08
کد خبر: ۲۷۳۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر،  پرونده چای دبش ۶۱ متهم داشته که در حکم صادره از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی تهران ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور، برای ۴۲ نفر حکم صادر شده و پرونده مابقی متهمان به دلیل نقص در تحقیقات مفتوح به رسیدگی است.

 

در این پرونده اکبر رحیمی درآباد متهم ردیف اول پرونده به اتهام قاچاق سازمان یافته از نوع کالای مجاز مشروط، قاچاق سازمان یافته از نوع کالای ممنوعه، مشارکت در اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی یا همان قاچاق ارز، اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق فروش ارز بدون رعایت ضوابط و مقررات ارزی به تحمل و پرداخت رشوه مجموعاً به به ۶۶ سال حبس تعزیری محکوم شده است که به موجب مقررات فقط محکومیت اشد، (۲۵ سال) قابلیت اجرا دارد.

 

همچنین محکوم‌علیه اکبر رحیمی در آباد بابت عدم رفع تعهدات ارزی، به استرداد عین ارز به میزان ۲.۲۶۹.۱۶۰.۵۳۴ یورو محکوم شده است.

 

در مرحله دادسرا و تا تاریخ اسفند سال ۱۴۰۲ از متهم اکبر رحیمی درآباد متهم ردیف اول پرونده چای دبش بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان اموال شناسایی و توقیف شده است که این اموال شامل خودرو، املاک، موجودی حساب‌های بانکی توقیف شده، طلا و دلار می‌شود.

 

همچنین تاکنون بخشی از کالاهای قاچاق و متروکه گروه دبش توسط سازمان اموال تملیکی به فروش رسیده است که وجوه حاصل از فروش این کالاها در حال محاسبه است.

 

فرآیند شناسایی، توقیف و فروش اموال مرتبط به گروه دبش در دادسرای تهران ادامه دارد.

 

فرایند فروش اموالی که احتمال فساد آن‌ها وجود دارد با سرعت در حال انجام است و این کالاها برای فروش در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته است.

 

تاکنون چندین مرحله از اموال مرتبط با گروه دبش در استان‌های تهران و هرمزگان به فروش رسیده است./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار