رئیس آرامکو: در بحران جنگ علیه ایران، ذخایر نفتی پایین‌تر از سطح مورد نیاز قرار دارند افزایش حق‌العمل جایگاه‌های سوخت ابلاغ شد طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد

واکنش ایران‌خودرو به سانحه واژگونی ری‌را در استان کرمان

واکنش ایران‌خودرو به سانحه واژگونی ری‌را در استان کرمان ایران خودرو در واکنش به انتشار ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی توسط فردی ناشناس درباره بروز حادثه برای خودرو ری‌را در تاریخ نهم اسفندماه در محور زرند به سیریز استان کرمان، توضیحاتی را منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 08
کد خبر: ۲۷۳۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، در توضیحات ایران خودرو آمده است:

مسوولان ایران خودرو به محض اطلاع از حادثه واژگونی خودرو ری‌را، با تشکیل تیم فنی متشکل از کارشناسان واحد‌های مختلف برای بررسی صحت و سقم موضوع و اطلاع از وضعیت سرنشینان اقدامات لازم را انجام داده و تیم مذکور را برای بازدید از خودرو به محل اعزام کرده که نتایج بررسی‌های صورت گرفته از این قرار است:

۱. خودرو در پارکینگ محل توقیف خودرو به همراه مالک بازدید شد. همچنین گزارش پلیس از سانحه مورد بررسی قرار گرفت که در آن دلایل اولیه «عجله و شتاب بی‌مورد» و «لزوم آموزش بیش‌تر رانندگان» قید شده و همچنین علت مستقیم حادثه را «بی‌احتیاطی از جانب راننده سواری به دلیل عدم توجه به جلو» دانسته بود.

۲. پیگیری‌های تکمیلی توسط تیم فنی اعزامی نشان داد که خوش‌بختانه راننده خودرو آسیب جدی ندیده است؛ در این حادثه ایربگ جانبی سمت راننده بر اثر ضربه جانبی به درستی عمل کرده و باز شده است که باعث ایجاد جراحت جزیی به کتف راننده شده، ولی از بروز حادثه ناگوارتر و فوت احتمالی راننده جلوگیری کرده است. همچنین با توجه به عدم وجود ضربه مستقیم از جلو، ایربگ‌های جلو خودرو نیاز به عملکرد در حالت واژگونی نداشته است.

۳. سیستم ترمز خودرو بررسی شد و هیچ گونه نشتی روغن و قطعی در اتصالات وجود نداشت، اما آثار دست‌کاری بسیار جدی در سیستم برق مرتبط با ترمز خودرو مشاهده شد، به نحوی که فروشنده خودرو به جای حمل خودرو با خودروبر، برای این که کیلومتر شمار خودرو میزان پیمایش آن را به درستی نشان ندهد، نسبت به قطع فیوزی که نشان‌دهنده جلو آمپر را از کار می‌اندازد، اقدام کرده بود که این سیستم قطع شده، ارتباط مستقیمی با حفظ پایداری خودرو (ESC) داشته و نخستین اثر این تغییرات به صورت مستقیم بر روی عملکرد سیستم ترمز خودرو تاثیر می‌گذارد.

۴. بررسی‌های صورت گرفته از اطلاعات خودرو نیز مشخص کرد که چراغ‌های هشدار دهنده سیستم ترمز خودرو در جلو آمپر روشن بوده و راننده که مسوولیت حمل خودرو برای مشتری جدید را داشته، توجهی به آن نکرده و به پیمایش خود ادامه داده است.

۵. پیرو شرایط ایجاد شده در زمان رانندگی و در شرایطی که خودرو با سرعت در جاده در حال تردد بوده، راننده خودرو ری‌را پشت یک دستگاه کامیون به ترمزگیری اقدام می‌کند و خودرو از جاده منحرف شده و پس از عبور از مسیر روبه‌رو، به دلیل خارج بودن سیستم کنترل پایداری (ESC) از مدار، در حاشیه جاده دچار واژگونی مکرر می‌شود که بر اثر ضربات وارده جانبی به خودرو و مجموعه چرخ، دیسک خودرو بر اثر ضربه جانبی دچار شکست و جدایش شده است که اتفاقی معمول در چنین حوادثی است.

۶. در خاتمه، ضمن ابراز خوش‌حالی از این که این حادثه به دلیل سطح ایمنی بالای خودرو ری‌را تلفات جانی درپی نداشته است، به تمامی رانندگان توصیه می‌کنیم از هرگونه دست‌کاری در سیستم‌های برق، ترمز و سایر سیستم‌های حیاتی خودرو خودداری کرده و جهت حفظ ایمنی خود و سایر هم‌وطنان، به هیچ وجه خودرو را از شرایط عملکردی استاندارد خارج نکنند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده