هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس

آمار تامل‌برانگیز پزشکی قانونی در خصوص سن فوتی‌های چهارشنبه سوری

آمار تامل‌برانگیز پزشکی قانونی در خصوص سن فوتی‌های چهارشنبه سوری سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد: سالانه حدود ۷۰ درصد تلفات چهارشنبه آخر سال افراد زیر ۳۰ سال هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، در روزهای منتهی به چهارشنبه آخر سال متأسفانه شاهد بروز حوادثی هستیم که به موجب آن برخی هموطنان به دلیل بی مبالاتی و یا تهیه و استفاده از مواد محترقه دچار آسیب شده و یا حتی جان خود را از دست می‌دهند.

 

آمارهای سازمان پزشکی قانونی کشور نشان می‌دهد که در حوادث چهارشنبه سوری چهار سال گذشته (۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲) ۷۸ نفر در کشور جان خود را از دست دادند که بیشترین آن مربوط به سال ۱۴۰۱ با ۲۸ کشته است.

 

از کل افراد فوت شده در این حوادث ۶۵ نفر مرد و ۱۳ نفر زن بودند.

 

بر اساس این گزارش بیشترین افراد فوت شده در حوادث چهارشنبه آخر سال افراد جوان و عمدتاً در گروه سنی کمتر از سی سال قرار دارند.

 

در چهار سال گذشته رده سنی افراد فوت شده در حوادث چهارشنبه سوری بین ۲.۵ تا ۶۴ سال بود که متأسفانه بیشتر این افراد یعنی حدود ۷۰ درصد از آنان در گروه سنی کمتر از سی سال قرار داشتند. این در حالی است که در بین افراد فوت شده شاهد مرگ کودکان ۲.۵، ۴ و ۵ ساله‌ای هستیم که قربانی بی مبالاتی والدین و یا اطرافیان خود در تولید و استفاده از مواد محترقه شده‌اند.

 

سازمان پزشکی قانونی کشور بار دیگر با تأکید بر زنده نگهداشتن سنت‌ها در مناسبت‌های ملی با پرهیز جدی از هر گونه اقدام خطرآفرین و استفاده از مواد محترقه و آتش‌زا، از تمام هموطنان می‌خواهد که نکات و توصیه‌های ایمنی را مورد توجه قرار دهند و والدین گرامی با نظارت کافی بر کودکان، نوجوانان و جوانان خود مانع آسیب دیدگی، معلولیت و صدمات جبران ناپذیر عزیزانشان شوند.

 

امید است امسال با رعایت حقوق یکدیگر و اجتناب از رفتارهای پرمخاطره، شاهد پایان سالی آرام، ایمن و بسیار کم خطر تر نسبت به سال‌های گذشته باشیم و جان و سلامت خود و دیگران را برای شادی‌های لحظه‌ای به مخاطره نیندازیم./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار