بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر ۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد جزئیات مهم از انهدام شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی آلودگی هوا چطور باعث مرگ می‌شود؟ معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است

کاهش علاقه به تحصیل در ۴ کشور بزرگ

نتایج تحقیقات مؤسسه اپلای‌بورد ApplyBoard نشان می‌دهد که میزان علاقه به تحصیل در ۴ کشور اصلی که مقصد تحصیل دانشجویان خارجی هستند، کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از یونیورسیتی نیوز، در یک مطالعه منتشر شده توسط ApplyBoard که میزان علاقه به مقاصد تحصیلی را با میانگین جستجوی ماهانه کلیدواژه مقصد در وب‌سایت «مقصد تحصیلی» اندازه‌گیری می‌کند، علاقه دانشجویان بین‌المللی به مقاصد تحصیلی «چهار کشور بزرگ» شامل ایالات متحده، بریتانیا، کانادا و استرالیا را مورد بررسی قرار داده است.

این بررسی نشان می‌دهد که در سال منتهی به ژانویه ۲۰۲۵ میلادی، علاقه تحصیل در این کشور‌ها به میزان ۱۴ درصد کاهش یافت.

در این میان، علاقه به تحصیل در کانادا بیشترین کاهش را داشته است و از میانگین ۲۸ هزار و ۶۰۰ سؤال در ماه، در سال ۲۰۲۲ میلادی به ۲۰ هزار و ۵۰۰ سؤال در سال ۲۰۲۴ کاهش یافت و در آخرین عدد به ۱۳ هزار و ۶۰۰ سؤال در آخرین گزارش رسید. سوالاتی که در مورد تحقیق راجع به تحصیل در کانادا توسط متقاضیان خارجی پرسیده شده بودند.

بریتانیا دومین کاهش بزرگ را تجربه کرد. از ۲۲ هزار و ۲۰۰ پرسش در ماه در سال ۲۰۲۳ به ۱۵ هزار سوال در ماه در آخرین گزارش رسید.

استرالیا که بین سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ میلادی کاهش ۲۱۰۰ درخواست در ماه را داشته است، به ترتیب در سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۴ به ۲۲ هزار و ۶۰۰ و ۲۰ هزار و ۵۰۰ سؤال رسیده است.

ولی علاقه به تحصیل در آمریکا نسبتاً رشد کرد و از ۹۵۰۰ به ۹۹۰۰ درخواست در ماه در سال منتهی به ژانویه ۲۰۲۵ رسید که البته این عدد نسبت به گذشته یک روند کاهشی دارد.

این کاهش علاقه به کسب اطلاعات در مورد مقاصد تحصیلی چهار کشور بزرگ تحصیلی مطابق با کاهش ۴ درصدی ثبت‌نام در این ۴ کشور است که در ژوئن گذشته در نقشه‌برداری برنامه‌های آموزش انگلیسی در سراسر جهان به ثبت رسیده است.

در حالی که عوامل زیادی در تصمیم‌گیری دانشجو در مورد محل تحصیل در خارج از کشور وجود دارد، پرس و جو‌های آنلاین به عنوان یک شاخص اصلی قصد آنها برای تحصیل در نظر گرفته می‌شود./ ایسنا 

کلمات کلیدی: دانشگاه تحصیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار