آغاز دیدار دانشجویان با رهبر معظم انقلاب پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم ضروری است برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به دلیل برخی ابهامات و اشکالات دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند توضیحات سخنگوی سپاه پاسداران در خصوص اظهارات محسن رفیق‌دوست فرماندار تهران: تجمع مقابل مجلس فاقد مجوز قانونی است بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است

عراقچی: هنوز نامه ترامپ به دست ما نرسیده است

وزیر امور خارجه گفت: نامه رئیس‌جمهور آمریکا نوشته شده اما هنوز به دست ما نرسیده است و قرار است یک فرستاده از سوی یکی از کشورهای عربی این نامه را به‌زودی در تهران تحویل دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 12
کد خبر: ۲۷۳۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره درخواست برخی کشورها برای برگزاری جلسه غیرعلنی در شورای امنیت سازمان ملل گفت: این درخواست یک رویه کاملاً جدید است و محل تعجب دارد. حسن نیت کشورهای خواهان این جلسه به‌شدت زیر سوال می‌رود. امیدواریم شورای امنیت سازمان ملل وظیفه خود را در حفظ صلح و امنیت بین‌المللی به درستی انجام دهد و تحت تأثیر فضاسازی‌ها و جوسازی‌های برخی کشورها قرار نگیرد.

 

وی درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره آمادگی مذاکره داشته، اما مذاکرات باید برابر و شرافتمندانه باشد. در گذشته مذاکرات برجام را داشتیم و اکنون نیز این گفت‌وگوها ادامه دارد. آمریکا مدت‌هاست که از برجام خارج شده، اما ما همچنان با سه کشور اروپایی مذاکره می‌کنیم. دو هفته پیش، دور چهارم این مذاکرات برگزار شد و به‌زودی دور جدیدی نیز برگزار خواهد شد. مذاکرات ما همزمان با چین و روسیه نیز ادامه دارد و روز جمعه، نشست سه‌جانبه‌ای میان ایران، چین و روسیه در این خصوص برگزار خواهد شد.

 

عراقچی با اشاره به برنامه هسته‌ای ایران و تعهدات بین‌المللی اظهار داشت: ما عضو معاهده عدم اشاعه (NPT) هستیم و برنامه هسته‌ای ایران در چارچوب این معاهده پیش می‌رود. این برنامه پویایی دارد، در حال پیشرفت است و ابعاد مختلفی را شامل می‌شود، اما کاملاً مطابق با تعهدات ما در چارچوب NPT است و هیچ محدودیتی خارج از این چارچوب برای خود قائل نیستیم.

 

وی در پاسخ به سؤالی درباره نامه ادعایی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور وقت آمریکا، به ایران گفت: این نامه نوشته شده، اما هنوز به دست ما نرسیده است. قرار است یک فرستاده از سوی یکی از کشورهای عربی این نامه را به‌زودی در تهران تحویل دهد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار