ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

ترامپ: اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین دریافت کرده‌ایم

ترامپ: اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین دریافت کرده‌ایم رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه «اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین» دریافت کرده است گفت: «هیأتی برای دستیابی به آتش‌بس در اوکراین به روسیه اعزام کرده‌ایم.»
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 12
کد خبر: ۲۷۳۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه مجددا تأکید کرد که پس از موافقت اوکراین با آتش‌بس ۳۰ روزه، «اکنون توپ در زمین روسیه است.»

او با بیان اینکه «اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین» دریافت کرده است گفت: «هیأتی برای دستیابی به آتش‌بس در اوکراین به روسیه اعزام کرده‌ایم.»

پیش از این، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که کشورش مواضع خود را به طور مستقل در داخل و نه به قیمت توافقات و تلاش‌های طرف‌های خارجی شکل می‌دهد.

وزارت خارجه اوکراین روز سه‌شنبه اعلام کرد که هیات اوکراینی با نمایندگانی از آمریکا در جده عربستان دیدار کرده است.

به نوشته خبرگزاری ریانووستی، وزارت خارجه اوکراین ویدئو‌هایی از اعضای هیات این کشور شامل «آندری سیبیها» وزیر خارجه، «آندری یرماک» رئیس دفتر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین و «رستم امروف» وزیر دفاع این کشور که در این نشست با محوریت توافق مواد معدنی و پایان دادن به درگیری با روسیه شرکت کرده‌اند، منتشر کرد.

زاخارووا در مصاحبه‌ای با رادیو اسپوتنیک گفت: «اخبار اصلی برای ما از همین جا ارائه می‌شوند. مواضع روسیه در خارج از مرز‌های آن یا به قیمت تلاش‌های هیچ طرف دیگری شکل گرفته نمی‌شوند. مواضع روسیه در داخل خود روسیه شکل می‌گیرند.»

دفتر «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین بعد از نشست روز سه‌شنبه مقام‌های کی‌یف و واشنگتن در جده در بیانیه‌ای اعلام کرد کی‌یف آماده پذیرفتن طرح پیشنهادی ایالات متحده برای برقراری آتش‌بسی ۳۰ روزه با روسیه و امکان تمدید این آتش‌بس بر مبنای توافق متقابل است. همچنین طبق این طرح ایالات متحده فورا کمک‌ها به اوکراین را از سر گرفته و تعلیق تبادل اطلاعات با این کشور را لغو می‌کند.

رسانه آمریکایی «بلومبرگ» نیز به نقل از منابعی نوشت: «رئیس جمهور روسیه برای کسب بهترین شرایط برای روسیه در موافقت با آتش‌بس تعلل خواهد کرد، اما احتمال موافقت مسکو با این پیشنهاد بالا است.»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار