جزییات جدید وام ۶۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی / نحوه ثبت‌نام و شرایط متقاضیان  پیش‌‎بینی چهار بانک بزرگ از قیمت طلا / جهش دیگر در قیمت طلا داریم؟ قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ۱۴۰۵؛ آخرین خبر از ساماندهی و وضعیت استخدامی کارکنان مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟ میزان پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری تا ۲۲ اسفند امسال به بیش از ۲۵۲ همت رسید. در حالیکه کل سهمیه سال بابت پرداخت این تسهیلات ۱۹۰ همت بوده است. این تسهیلات را یک میلیون و ۱۸۸ هزار نفر از متقاضیان از شبکه بانکی دریافت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 13
کد خبر: ۲۷۳۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ابتدای سال جاری مبلغ ۱۴۴ هزار میلیارد تومان سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و مبلغ ۴۶ هزار میلیارد تومان سهمیه تسهیلات فرزندآوری به شبکه بانکی ابلاغ شده است.

از ابتدای سال جاری تا ۲۲ اسفند ۱۴۰۳، بالغ بر ۶۱۰ هزار و ۷۵۵ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به مبلغ ۲۰۴.۱ هزار میلیارد تومان به متقاضیان در سراسر کشور پرداخت شده است که نسبت به سهمیه روزانه نشان‌دهنده عملکرد حدود ۱۴۲ درصدی شبکه بانکی است.

همچنین از ابتدای سال جاری تا ۲۲ اسفند ماه ۱۴۰۳، بالغ بر تعداد ۵۷۷ هزار و ۸۲۱ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به مبلغ ۴۷.۹ هزار میلیارد تومان به متقاضیان در سراسر کشور پرداخت شده است که نسبت به سهمیه روزانه نشان‌دهنده عملکرد حدود ۱۰۷ درصدی شبکه بانکی است.

بانک مرکزی در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی خود علی‌رغم سیاست‌های پولی و اعتباری این بانک در کنترل نقدینگی کشور، تمهیداتی اندیشید تا مبلغ ۵۰۰ هزار میلیارد ریال از محل منابع حاصل از آزادسازی سپرده‌های قانونی بانک‌ها نزد بانک مرکزی به بانک‌های عامل جهت تسریع در پرداخت تسهیلات مذکور و کاهش متقاضیان در صف تخصیص یابد که بخش اعظم آن در اعطای تسهیلات ازدواج پرداخت شده و در خصوص فرزندآوری نیز در حال پرداخت است.

این بانک به منظور کاهش بار ترافیکی سامانه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تسریع در ثبت نام متقاضی در در سامانه مزبور در کوتاه‌ترین زمان ممکن، نسبت به تغییر و اصلاح فرآیند ثبت نام متقاضیان در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج با امکان ثبت‌نام اولیه متقاضیان در کلیه ساعات شبانه‌روز و انتخاب یک بانک عامل به صورت ذخیره برای متقاضیان اقدام کرده است. براین اساس، از زمان اقدام مزبور فرآیند ثبت نام در سامانه ازدواج برای متقاضیان این تسهیلات، تسهیل شده است. / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار