نخست وزیر پیشین نروژ خودکشی کرد عراقچی: شجاعانه از حاکمیتمان دفاع می‌کنیم و با همان شجاعت به میز مذاکره می‌رویم حمله تروریستی به خودرو پلیس در پاکستان؛ ۷ نفر کشته شدند مذاکرات ایران و آمریکا محور گفت‌وگوی فؤاد حسین و مقام آلمانی سخنگوی کاخ سفید: اولویت ترامپ دیپلماسی است گفت‌وگوی وزیران خارجه مصر و روسیه پیرامون تداوم مذاکرات ایران و آمریکا پادشاه اردن: کشور ما میدان جنگ نخواهد بود پزشکیان: پیوندی قلبی و فرهنگی میان دو ملت ایران و لبنان برقرار است نظامیان افغانستان و پاکستان درگیر شدند مدودف به انگلیس و فرانسه درباره وقوع «جنگ جهانی» هشدار داد نگرانی وزیر خارجه لبنان از حملات اسرائیل در صورت تشدید تنش با ایران خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت

پاریس: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران نگران کننده است

وزارت خارجه فرانسه پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران را نگران‌کننده توصیف کرد و تاکید کرد که پاریس و شرکایش به راه حل دیپلماتیک متعهد هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 13
کد خبر: ۲۷۳۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه قطری الجزیره گزارش داد که وزارت امور خارجه فرانسه روز پنجشنبه و در بیانیه‌ای ادعا کرد پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران نگران کننده است و فرانسه و شرکایش متعهد به راه حل دیپلماتیک هستند و در این چارچوب کار می‌کنند.

این در حالی است که در اعتراض به همدستی انگلیس، فرانسه و آلمان با آمریکا در سوءاستفاده از سازوکار شورای امنیت و برگزاری نشست بسته درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، سفرای این کشور‌ها امروز به وزارت خارجه ایران احضار شدند.

نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نیز بامداد امروز و در جلسه شورای امنیت، ضمن اتهام زنی به ایران، بر پیگیری سیاست شکست خورده «فشار حداکثری» تاکید کرد.

معاون نماینده انگلیس در شورای امنیت هم در اظهاراتی تهدیدآمیز مدعی شد: «برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای از هرگونه اقدام سیاسی از جمله مکانیزم ماشه استفاده خواهیم کرد.»

پیش از برگزاری نشست شورای امنیت، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه ایران به ایسنا گفت: «برگزاری این نشست هیچ توجیه فنی و حقوقی ندارد. به این دلیل که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ابهام‌ها و سوال‌هایی که درباره فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز ایران دارند، در حال پرداختن است و یک برنامه همکاری مشخص میان ایران و آژانس بر مبنای تعهدات بین‌المللی، موافقننامه‌های پادمانی و ان‌پی‌تی وجود دارد».

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران تاکید کرد: «حقوق و تکالیف ما مشخص است و هیچ توجیهی ندارد که موضوع در سطح شورای امنیت مطرح شود. برای ما مشخص است که بنا به فشار آمریکا و متاسفانه همراهی برخی از کشور‌های اروپایی این موضوع در دستور کار قرار گرفته است. چنین برخورد‌های سیاسی با موضوعات فنی قطعا کمکی به طرف‌های مقابل نخواهد کرد و موضوع را ممکن است پیچیده‌تر کند»./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار