انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

انتقاد از عملکرد اقتصادی دولت/ هجمه به شورای نگهبان برای دوقطبی سازی

انتقاد از عملکرد اقتصادی دولت/ هجمه به شورای نگهبان برای دوقطبی سازی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد از عملکرد اقتصادی دولت گفت: دولت پس از عملکرد اقتصادی نادرست به دنبال دوقطبی‌سازی جامعه است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 09
کد خبر: ۲۷۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جواد کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس گفت: باید آقای روحانی یک بار هم که شده در طول زندگی‌اش، سوار مترو شده و مشکلات جوانان حاضر در آنجا را از نزدیک بشنود و ببیند که دست‌فروشان برای آنکه فروش مداد و خودکار به مردم التماس می‌کنند، در حالی که در جامعه‌مان ثروت و نعمت فراوانی وجود دارد.

 

وی افزود: دولت باید برای بهبود اقتصاد کشور در طول 6 سال اخیر به سراغ اقتصاد مقاومتی می‌رفت، ولی این کار را نکرده و حتی دستاوردی هم نداشته است، در چنین شرایطی معلوم است که با هجمه به شورای نگهبان به دنبال دوقطبی‌سازی هستند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: مجلس یازدهم در سرنوشت کشور بسیار مهم است؛ مردم به آگاهی خوبی رسیده‌اند و می‌خواهند مجلسی متفاوت داشته باشند و بر همین اساس هم می‌کوشند که رای خود را با پول عوض نکنند.

 

کریمی قدوسی اظهار داشت: نباید با پول و پلو رای بدهیم و باید فردی که از سابقه‌اش مطلع هستیم را به خانه ملت بفرستیم تا از منافع مردم دفاع کند نه منافع جریان و حزب و گروه و وزیر و دولت.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار