ابلاغ ۶ قانون مصوب مجلس از سوی رئیس‌جمهور به دستگاه‌های مربوطه وزیر دفاع: ایران در ساخت انواع شناور سطحی و زیرسطحی خودکفا شد پزشکیان: سال گذشته بیش از ۳۰۰ همت ضرر ناشی از قطع گاز و برق داشتیم اقدام عجیب استانداری کردستان / استقبال زنان اسب سوار از مهمان خارجی + فیلم سخنگوی دولت: در برابر جنگ روایت‌ها، تحریم‌ها و تردید‌ها ایستاده‌ایم فرمانده انتظامی ایرانشهر: به زودی روحانی ربوده شده توسط افراد مسلح ناشناس آزاد می‌شود مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: متوقف شدن غنی‌سازی خط قرمز است الحاق ۱۳ فروند انواع شناور جدید به سازمان بنادر معاون دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا: نداشتن فناوری هسته‌ای یعنی لطمه به استقلال ما ارتش: آماده دفاع از کشور در کنار سایر نیرو‌های مسلح هستیم / خواب‌های شوم دشمنان تعبیر نخواهد شد سپاه پاسداران: دست بر ماشه مهیای پاسخگویی قاطع و فراتر از تصور به هرگونه اقدام خصمانه دشمن هستیم معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه استعفاء کرد پزشکیان: ظرفیت برق خورشیدی گسترش می‌یابد/ حل ناترازی‌ها نیازمند کمک مردم است وزیر دفاع: ایران بر موضع خود درباره تغییر نکردن مرز‌ها در قفقاز جنوبی، پایبند است عارف: به قانون، قداست الهی ندهیم/ قوانین باید پویایی خود را حفظ کنند

لاریجانی: ترامپ توافق هسته‌ای را نقض کرد بعد می‌گوید من رییس جمهور صلحم / ایرانی‌ها از غرش‌های دشمنان نمی‌ترسند

علی لاریجانی با انتقاد از سیاست‌های دوگانه غرب و آمریکا، گفت: ایرانی‌ها از تهدید‌ها نمی‌ترسند و مجاهدت را در انقلاب آموخته‌اند. وی ترامپ را نمونه‌ای از فریبکاری سیاستمداران غربی دانست که ابتدا به برجام افتخار کرد، اما آن را نقض کرد، در حالی که آمریکا با سابقه طولانی جنگ‌افروزی، ادعای صلح‌طلبی دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 13
کد خبر: ۲۷۳۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی لاریجانی، مشاور رهبر معظم انقلاب، در مراسم گرامیداشت سرداران شهید مهدی و حمید باکری با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهید مهدی باکری اظهار داشت: «اعتقاد راسخ به انقلاب و امام راحل از خصوصیات بارز این شهید، هم قبل و هم بعد از انقلاب بود.»

وی با انتقاد از برخی تنگ‌نظری‌ها در دوران حیات شهید باکری گفت: «گاهی این نگاه‌های محدود باعث می‌شد شهید باکری درک نشود، اما مسیر او نشان داد که مجاهدت واقعی فراتر از قضاوت‌های مقطعی است.»

لاریجانی در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: «ایرانی‌ها اهل مجاهدت‌اند و از غرش‌های دشمنان نمی‌ترسند. امام خمینی (ره) روحیه مجاهدت را در انقلاب احیا کرد و این، ایران را به سربلندی رساند.»

علی لاریجانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در سخنانی با اشاره به سیاست‌های دوگانه دولت‌های آمریکا اظهار داشت: «ترامپ به توافق هسته‌ای افتخار کرد، اما بعد از آن خارج شد و حالا ادعای صلح‌طلبی دارد. این رفتار متناقض، نمونه‌ای از سیاست‌های متزلزل آمریکا است.»

وی با انتقاد از تاریخ مداخله‌گرایانه آمریکا افزود: «آمریکا در دو قرن اخیر، هر سال یک جنگ به راه انداخته است. با این پیشینه، چگونه می‌توان ادعای صلح‌طلبی آنها را پذیرفت؟»

لاریجانی همچنین گفت: «کلاهبرداری در تمدن غرب رایج است و نمونه آن، همین سیاست‌های فریبکارانه است که ابتدا توافق می‌کنند و بعد زیر آن می‌زنند.»

وی در پایان تأکید کرد: «آیا معنا دارد یک نفر تابلوی صلح بلند کند، اما ملت‌ها را تهدید کند؟ اگر ترامپ واقعاً اهل صلح است، باید این را در عمل ثابت کند، نه در شعار.»

علی لاریجانی در سخنانی به نقش اخلاق در سیاست جهانی اشاره کرد و گفت: «وقتی خدعه و فریب جای اخلاق را در ملت‌ها می‌گیرد، آرامش از بین می‌رود و بی‌ثباتی و جنگ افزایش می‌یابد.»

وی با اشاره به تاریخ استعمار و استثمار ملت‌ها توسط قدرت‌های غربی افزود: «نمونه روشن این موضوع، رفتار آمریکا با مردم هند است؛ هرچه اموال و ثروت بود بردند، تا زمانی که گاندی آمد و هند را نجات داد.»

لاریجانی تأکید کرد که تصمیمات ملت ایران همواره بر مبنای عقلانیت است و گفت: «مبنای تصمیم ملت ما رفتار عاقلانه است. مردم ما هم اهل جنگ‌اند و هم صلح، اما طبیعتاً بیشتر اهل صلح هستند و در عین صلح‌طلبی، پای منافع خود ایستاده‌اند.» / دانشجو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار