سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

هفته ۲۳ لیگ‌برتر فوتبال ایران/پایان خوش سال در آزادی برای پرسپولیس/ صدرنشینی موقت با شکست ملوان

تیم‌های فوتبال مس رفسنجان و استقلال خوزستان، پرسپولیس و ملوان بندر انزلی و همچنین فولاد خوزستان و آلومینیوم اراک در ادامه رقابت‌های هفته ۲۳ لیگ برتر فوتبال ایران به مصاف هم رفتند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 14
کد خبر: ۲۷۳۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، تیم‌های فوتبال مس رفسنجان و استقلال خوزستان از ساعت ۱۸:۴۵ در ورزشگاه شهدای مس، تیم‌های فوتبال پرسپولیس و ملوان بندر انزلی از ساعت ۱۹ در ورزشگاه آزادی و تیم‌های فوتبال فولاد خوزستان و آلومینیوم اراک از ساعت ۱۹:۱۵ در ورزشگاه فولاد آرنا به مصاف یکدیگر رفتند؛ مس رفسنجان مقابل استقلال در پایان به تساوی بدون گل دست یافت و پرسپولیس با دو گل مقابل ملوان بندر انزلی به برتری رسید و موقتا صدرنشین لیگ برتر فوتبال ایران شد و باید منتظر نتایج تراکتور باقی بماند.

مس رفسنجان ۰-۰ استقلال خوزستان (۱۸:۴۵)

گل‌ها: -

شاگردان سیروس پورموسوی پیش از این دیدار با ۲۲ امتیاز در رده ۱۴ و شاگردان امیر خلیفه اصل نیز با ۲۴ امتیاز در رده ۱۲ جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال ایران قرار داشتند. مس رفسنجان با این تساوی ۲۳ امتیازی و استقلال خوزستان ۲۵ امتیازی شدند و تغییری در جایگاه آن‌ها ایجاد نشد.

پرسپولیس ۲-۰ ملوان بندر انزلی (۱۹:۰۰)

گل‌ها: علی علیپور، سردار دورسون (پرسپولیس)

در دقیقه ۱۶ این دیدار پرسپولیسی‌ها با یک کار ترکیبی توسط سروش رفیعی توپ تند و تیزی را روی دروازه ملوان ارسال کردند که با ضربه سر زیبای علی پور تبدیل به گل شد و گل نخست این دیدار حساس برای سرخپوشان به ثمر رسید.

در دقیقه ۶۷ این دیدار امید عالیشاه با یک پاسخ فوق العاده میلاد محمدی را از سمت چپ زمین راه انداخت و این بازیکن در محوطه جریمه با یک پاس کات بک توپ را به سردار دورسون رساند تا این مهاجم آلمانی-ترک تبار گل دوم پرسپولیس در این مسابقه را به ثمر برساند.

ترکیب پرسپولیس:

گندوز، امید عالیشاه (اوستون اورونوف)، میلاد محمدی، حسین کنعانی‌زادگان، سروش رفیعی، مرتضی پورعلی‌گنجی، علی علی‌پور (عیسی آل کثیر)، فرشاد احمدزاده (یعقوب براجعه)، ایوب العملود (فرشاد فرجی)، محمد خدابنده‌لو (علیرضا عنایت زاده) و سردار دورسون.

ترکیب ملوان بندر انزلی:

افشار صداقت، امیررضا افسرده، دانیال ایری، سامان فلاح، امید نورافکن (جعفر سلمانی)، قائم اسلامی خواه (حسین صادقی)، سامان پورانیان (ابوذر صفرزاده)، نیما انتظاری، فرزاد جعفری، رضا جعفری (مهدی عبدی) و علیرضا رمضانی (رضا غندی پور).

شاگردان اسماعیل کارتال پیش از هفته ۲۳ لیگ برتر فوتبال ایران با ۴۴ امتیاز در رده سوم و شاگردان مازیار زارع با ۳۰ امتیاز در رده ششم جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال ایران قرار گرفته بودند.

پرسپولیس با این پیروزی ۴۷ امتیازی شد و موقتا به صدر جدول لیگ برتر صعود کرد و باید در انتظار نتایج تراکتور باقی بماند، اما مطمئنا با توجه به تساوی روز گذشته سپاهان جایگاه دومی برای سرخپوشان در پایان هفته ۲۳ لیگ برتر قطعی است.

فولاد خوزستان ۲-۰ آلومینیوم اراک (۱۹:۱۵)

گل‌ها: سینا مریدی، محمدرضا سلیمانی (فولاد خوزستان)

شاگردان یحیی گل محمدی پیش از مسابقه با ۳۸ امتیاز در رتبه چهارم و شاگردان مجتبی حسینی نیز با ۲۸ امتیاز در رتبه هفتم جدول لیگ برتر فوتبال قرار داشتند. تراکتور با این پیروزی ۴۱ امتیازی شد تا بتواند فاصله خود را با سه تیم بالای جدول در ادامه لیگ حفظ کند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: پرسپولیس ملوان
مطالب مرتبط
ارسال نظر