دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

ترامپ: اوکراین به آتش‌بس رضایت داده؛ در حال متقاعد کردن پوتین هستیم

رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد: اوکراین به آتش‌بس رضایت داده است و تلاش‌ها برای متقاعد کردن رئیس‌جمهور روسیه در جریان است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 15
کد خبر: ۲۷۳۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا امروز در سخنانی اعلام کرد: اوکراین به آتش‌بس رضایت داده است و تلاش‌ها برای متقاعد کردن ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در جریان است.

 

ترامپ با اشاره به تلاش‌های دولتش برای پایان بخشیدن به جنگ اوکراین گفت: کی یف به آتش‌بس رضایت داده است و ما در حال تلاش برای متقاعد کردن پوتین هستیم، اما این کار آسان نیست.

 

او افزود: ما در حال حاضر در وضعیت بسیار خوبی قرار داریم و به پیشرفت‌های قابل توجهی در مذاکرات با روسیه و اوکراین دست یافته‌ایم. من فکر می‌کنیم که ما در مسیر درستی برای پایان دادن به این جنگ هستیم.

 

ترامپ همچنین از نقش جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا، در آغاز جنگ اوکراین انتقاد کرد و گفت: بایدن اجازه داد این جنگ شروع شود، زیرا او نمی‌دانست چه می‌کند و شخصاً اسناد مربوطه به این موضوع را امضا نمی‌کرد.

 

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین اعلام کرد که جنگ اوکراین می‌توانست به یک جنگ جهانی سوم بی‌سابقه منجر شود، اما تلاش‌های دیپلماتیک او و تیمش مانع از این اتفاق شده است.

 

وی گفت: ما امروز تماس‌های بسیار خوبی با روسیه و اوکراین داشتیم و به دنبال پایان دادن به این جنگ هستیم.

 

وی با اشاره به حمله ۷ اکتبر جنبش حماس مدعی شد: اگر من رئیس‌جمهور بودم، حمله ۷ اکتبر هرگز اتفاق نمی‌افتاد، زیرا ایران در آن زمان کاملاً ورشکسته بود و توانایی چنین اقداماتی را نداشت.

 

ترامپ همچنین از تلاش‌های خود برای پاکسازی شهرها و پایتخت از جرایم خبر داد و گفت: ما در حال پاکسازی شهرها و محله‌های خود از جرایم هستیم. این کار برای امنیت مردم آمریکا ضروری است.

 

رئیس‌جمهور آمریکا با حمله به رسانه‌ها، شبکه‌های سی‌ان‌ان و ام‌اس‌ان‌بی‌سی را بازوهای سیاسی حزب دموکرات خواند و گفت: این شبکه‌ها بسیار فاسد هستند و تنها به دنبال منافع حزب دموکرات هستند. آن‌ها واقعیت را تحریف می‌کنند.

 

ترامپ در پایان سخنان خود به موضوع مهاجران غیرقانونی اشاره کرد و گفت: ما در حال تأمین امنیت مرزها و جلوگیری از هجوم مهاجران غیرقانونی هستیم. این کار برای حفظ امنیت و حاکمیت کشور ضروری است./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار