سود سهام عدالت ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟ آخرین اخبار سهام عدالت ۱۴۰۵ و جزئیات مرحله جدید پرداخت نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

بانک آمریکایی: اقدامات ترامپ منجر به رکود اقتصادی می‌شود

بانک آمریکایی: اقدامات ترامپ منجر به رکود اقتصادی می‌شود بانک آمریکایی جی‌پی مورگان هشدار داد که سیاست‌های تجاری دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، می‌تواند رشد اقتصادی این کشور را کاهش داده و خطر رکود را در سال جاری میلادی افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 15
کد خبر: ۲۷۳۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، بانک آمریکایی جی‌پی مورگان هشدار داد که سیاست‌های تجاری دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، می‌تواند رشد اقتصادی این کشور را کاهش داده و خطر رکود را در سال جاری میلادی افزایش دهد.

 

بروس کاسمن، کارشناس اقتصاد جهان این بانک، روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در سنگاپور اعلام کرد که احتمال رکود اقتصادی آمریکا در سال 2025 حدود 40 درصد است.

 

وی هشدار داد که در صورت اجرای تعرفه‌های متقابل پیشنهادی ترامپ علیه شرکای تجاری کلیدی در ماه آوریل، این خطر بیشتر خواهد شد و جذابیت آمریکا به‌عنوان مقصدی برای سرمایه‌گذاری کاهش می‌یابد.

 

کاسمن گفت: در حال حاضر، نگرانی‌های ما درباره اقتصاد آمریکا افزایش یافته است. وی افزود که هنوز هیچ‌یک از پیش‌بینی‌های خود را اصلاح نکرده است.

 

وی در ابتدای سال، احتمال رکود را 30 درصد برآورد کرده بود، اما اکنون این رقم به 40 درصد رسیده و در صورت اجرای کامل تعرفه‌ها، ممکن است از 50 درصد نیز فراتر رود.

 

جی‌پی مورگان در حال حاضر پیش‌بینی می‌کند که اقتصاد آمریکا در سال 2025،  2 درصد رشد خواهد کرد اما این پیش‌بینی هنوز بازبینی نشده است.

 

در همین عین ، اقتصاددانان بانک‌های گلدمن ساکس و مورگان استنلی رشد اقتصادی آمریکا را به ترتیب به 1.7 درصد و 1.5 درصد برای امسال کاهش داده‌اند.

 

اقدامات گسترده تعرفه‌ای ترامپ بازارهای سهام آمریکا را دچار تلاطم کرده است چرا که سرمایه‌گذاران در حال ارزیابی این موضوع هستند که آیا این تعرفه‌ها دائمی خواهند بود یا صرفاً یک تاکتیک مذاکره‌ای محسوب می‌شوند.

 

در فوریه، ترامپ اعلام کرد که قصد دارد برای محافظت از منافع آمریکا، تعرفه‌هایی را علیه شرکای تجاری اصلی خود اعمال کند.

 

طی روزهای اخیر، وی تعرفه‌ تمامی کالاهای وارداتی از مکزیک و کانادا را به 25 درصد افزایش داد و حقوق گمرکی کالاهای چینی را دو برابر کرد و به 20 درصد رساند، اما برخی از این افزایش‌ها را تا 2 آوریل به تعویق انداخت.

 

ترامپ تهدید کرده است که از 2 آوریل، تعرفه‌های متقابل را در سطح جهانی اعمال خواهد کرد و هشدار داده که هر کشوری همان تعرفه‌ای را که بر کالاهای آمریکایی وضع می‌کند، متحمل خواهد شد.

 

روز چهارشنبه، تعرفه 25 درصدی برای واردات فولاد و آلومینیوم اجرایی شد و اتحادیه اروپا و کانادا نیز در واکنش، تعرفه‌های متقابل وضع کردند.

 

ترامپ در مصاحبه‌ای که روز یکشنبه از شبکه فاکس نیوز پخش شد، در پاسخ به این پرسش که آیا آمریکا در آستانه رکود اقتصادی قرار دارد، گفت: ما در یک دوره گذار هستیم. وی افزود: ما در حال بازگرداندن ثروت به آمریکا هستیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار