امیر دریادار سیاری: با آمادگی نیروهای مسلح، دشمن توان تعرض نخواهد داشت اسلامی: ایران در تراز بالایی از علم فناوری هسته‌ای قرار دارد عارف: آمریکا می‌گوید شروط ما را بپذیرید تا مذاکره کنیم ولی ما این رویکرد را نمی‌پذیریم پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت سردار افشار نیکزاد: اصلاح قانون نظام مهندسی پس از ۲۹ سال در دستور کار قرار گرفت تقدیم پیام رهبر انقلاب به پوتین در سفر لاریجانی به مسکو سرلشکر موسوی: یمن مقتدرانه در خط مقدم دفاع از ملت فلسطین قرار دارد پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حاج حسین مهدیان قائم‌پناه: برنامه دولت تولید بنزین و گازوئیل یورو ۴ است نماینده ولی‌فقیه در سپاه: دعوای اصلی با آمریکا بر سر «حاکمیت الهی» است نه انرژی هسته‌ای بروجردی: نمی‌توان به آمریکا در مذاکرات اعتماد کرد سعیدی: حامیان برجام به جای فرار به جلو پاسخگوی گذشته خود باشند سردار فدوی: تمام توان نظامی دنیا را در جنگ ۱۲ روزه شکست دادیم پزشکیان: ما روی طلا خوابیده ایم و گرسنه ایم؛ مقصر خود ما هستیم نه آمریکا! درگذشت رئیس ستاد مرکزی سپاه در دفاع مقدس / سردار علیرضا افشار که بود؟

پزشکیان به وزارت صمت رفت

رئیس جمهور در نشستی با وزیر و مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت، ضمن بررسی اقدامات انجام شده این وزارتخانه، از جزئیات برنامه‌های پیش‌روی این مجموعه به ویژه برای سال ۱۴۰۴ مطلع شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 16
کد خبر: ۲۷۳۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر. مسعود پزشکیان صبح امروز یکشنبه به وزارت صنعت، معدن و تجارت رفت تا در نشستی با وزیر و مدیران این وزارتخانه به بررسی اقدامات و تلاش‌های این مجموعه و نیز برنامه‌های آتی آن بپردازند.

 

رئیس جمهور در نشست با وزیر و مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت، ضمن بررسی اقدامات انجام شده این وزارتخانه، از جزئیات برنامه‌های پیش‌روی این مجموعه به ویژه برای سال 1404 مطلع شد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار