ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است

تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس به یمن نقض فاحش منشور ملل متحد است

تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس به یمن نقض فاحش منشور ملل متحد است سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس به یمن نقض فاحش اصول منشور ملل متحد و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 16
کد خبر: ۲۷۳۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه حملات وحشیانه هوایی آمریکا و انگلیس به مناطق مختلف یمن که منجر به شهید و مجروح‌شدن ده‌ها تن از جمله تعدادی زن و کودک بی‌گناه یمنی شد را به شدت محکوم کرد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس نقض فاحش اصول منشور ملل متحد و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل در خصوص منع توسل به زور و احترام به تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی کشورها است، مسئولیت سازمان ملل متحد و شورای امنیت برای مقابله با نقض و تهدید صلح و امنیت بین‌المللی را خاطرنشان کرد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه تجاوز نظامی مشترک آمریکا-انگلیس علیه مردم مقاوم یمن را در راستای حمایت مستمر این دو کشور از نسل‌کشی مردم مظلوم فلسطین و سرکوب هر نوع همبستگی و حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین دانست و تاکید کرد ریشه ناامنی در منطقه غرب آسیا تداوم کشتار و اشغال در فلسطین اشغالی است که با پشتیبانی همه‌جانبه آمریکا، انگلیس و برخی دیگر از کشورهای غربی استمرار یافته و صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را در معرض خطر کم‌سابقه قرار داده است.

 

بقایی با یادآوری مسئولیت قانونی و اخلاقی همه دولت‌ها و مجامع بین‌المللی و اسلامی برای مقابله با ادامه نسل‌کشی و پاکسازی قومی در فلسطین اشغالی - که با شیوه‌های گوناگون از جمله تحمیل گرسنگی و قحطی بر مردم مظلوم فلسطین در ماه مبارک رمضان صورت می‌گیرد- خواستار اقدام عاجل در این زمینه گردید./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده