غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

کرملین: در حال تدارک ملاقات پوتین و ترامپ هستیم

مشاور کاخ کرملین می‌گوید که ملاقات رؤسای جمهور روسیه و آمریکا در صورت ضرورت، ترتیب داده خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 16
کد خبر: ۲۷۳۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، یوری یوشاکف، مشاور کرملین با اشاره به دیدار احتمالی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ، همتای آمریکایی وی، گفت که به محض احساس نیاز، چنین دیدار تدارک دیده می‌شود.

 

یوشاکف در گفتگو با پاول زاروبین، خبرنگار رادیو-تلویزیون دولتی روسیه گفت: در حال تدارک این ملاقات هستیم و به محض اینکه نیاز به چنین دیداری باشد، آن را ترتیب خواهیم داد.

 

پوتین و ترامپ ۱۲ فوریه از طریق تماس تلفنی برای نخستین بار با یکدیگر گفتگو کردند. کرملین در آن برهه اعلام کرد که طرفین بر سر تداوم تماس‌های شخصی و حتی دیداری حضوری به توافق رسیدند.

 

یوشاکف ۱۸ فوریه اعلام کرد که هنوز تاریخ دقیقی برای نشست پوتین و ترامپ تعیین نشده است. اظهارات اخیر مشاور پوتین پس از مذاکرات اخیر مسکو و واشنگتن در ریاض و سپس مذاکرات هیئت اوکراینی با نمایندگان آمریکا در جده مطرح شده است.

 

هیئت اوکراینی و نمایندگان آمریکایی ۱۱ مارس در جده ملاقات و گفتگو کردند و پس از آن، دفتر ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین بیانیه‌ای را صادر کرد. براساس این بیانیه، طرفین توافق کردند که خیلی زود توافق جامع توسعه منابع طبیعی حیاتی اوکراین را نهایی کنند.

 

کی‌یف آمادگی خود را برای پذیرش پیشنهاد واشنگتن برای آتش‌بس ۳۰ روزه در جنگ با روسیه اعلام کرد. در سوی مقابل، واشنگتن نیز متعهد شد تا تامین کمک و اطلاعات برای کی‌یف را به سرعت از سر بگیرد. ترامپ پس از این مذاکرات گفت که «اوکراین به آتش‌بس رضایت داده است و تلاش‌ها برای متقاعد کردن ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در جریان است.»

 

پوتین پنجشنبه هفته گذشته تایید کرد که روسیه آماده است تا درباره آتش‌بس گفتگو کند اما شروط این توافق باید روشن باشد تا اطمینان حاصل شود که این توافق به صلح پایدار و دائمی منجر خواهد شد./ مهر

ارسال نظر