اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

اجرای آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان از مهر ۱۴۰۴

اجرای آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان از مهر ۱۴۰۴ وزیر آموزش و پرورش از اجرای آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان از مهر ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: سند هوش مصنوعی و جانمایی آن در برنامه درسی تدوین شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 16
کد خبر: ۲۷۳۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش با ارائه گزارشی از عملکرد شش ماهه وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: همزمان با آغاز به کار دولت چهاردهم و بازگشایی مدارس با کمبود نیروی انسانی مواجه شدیم. از این رو به واسطه تمهیداتی که از گذشته اندیشیده شده بود ۱۱۰ هزار معلم که به مدارس تزریق شد تا بازگشایی مدارس با کمترین دغدغه انجام شود.

وی در ادامه این گزارش به بازنگری در جذب ۲۶ هزار نیروی معترض استخدامی اشاره و بیان کرد: با حرکت جهادی و کمک مسؤولان مربوطه، پرونده معترضان را مورد بررسی قرار داده و از میان آنها، ۱۸ هزار معلم به چرخه آموزش و پرورش افزوده شدند.

کاظمی به پاداش پایان خدمت معلمان اشاره کرد و افزود: در پرداخت پاداش خدمت معلمان نیز مشکلات اساسی وجود داشت که با کمک و رایزنی‌های انجام شده این مهم نیز به سرانجام رسید.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ساماندهی ۲۶ هزار نیروی خرید خدمات و تبدیل وضعیت آنها از دیگر اقدامات وزارتخانه در ۶ ماه اخیر بوده است.

کاظمی با تأکید بر رفع مشکلات رتبه بندی معلمان خاطرنشان کرد: ۲۳۰ هزار معلم فاقد رتبه بودند که با تلاش‌های صورت گرفته این تعداد از معلمان نیز از مزایای رتبه بندی برخوردار شدند. همچنین آئین نامه ارتقای رتبه بندی معلمان نیز تدوین و آماده تصویب است و از مهر ۱۴۰۴ اجرایی خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تاکنون با کمک و همت مسؤولان و نهاد‌های مسؤول و همراه ۱۰۱۱ مدرسه کانکسی جمع‌آوری شد، بیان کرد: از مهر امسال تاکنون ۱۰۰۰ مدرسه سنگی برچیده و ساماندهی شد و این در حالی است که در ابتدای سال جاری، قریب به ۱۷۰۰ پروژه آموزشی نیز افتتاح شده است.

وی در ادامه به همت خیرین در امر مدرسه سازی اشاره کرد و گفت: از مهر جاری، کمک خیرین از ۱۳ همت به ۱۶ همت رسیده که این رویکرد پاسخ به ندای رئیس جمهور بوده است.

وی به موضوع تحول در برنامه‌های درسی مدارس اشاره کرد و گفت: برای این موضوع نیز نقشه راهی تدوین شده است. سند هوش مصنوعی و جانمایی آن در برنامه درسی نیز آماده است و بنا شده همه معلمان در تابستان سال آینده از این مهارت بهره‌مند شوند./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار