وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

وال‌استریت‌ژورنال: تهدید یمن برای تلافی حملات آمریکا جدی است

وال‌استریت‌ژورنال: تهدید یمن برای تلافی حملات آمریکا جدی است رسانه آمریکایی گزارش داد که مقام‌های رژیم صهیونیستی تهدید حملات تلافی‌جویانه ارتش یمن را در پی تجاوز جدید آمریکا به خاک این کشور جدی گرفته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 16
کد خبر: ۲۷۳۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، در پی گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی مبنی بر آماده شدن تل‌آویو برای حمله موشکی و پهپادی احتمالی انصارالله یمن، مقام‌های این رژیم به اظهار نظر درباره تهدید حملات انصارالله پرداختند.

مجله «اپک تایمز» رژیم صهیونیستی امروز گزارش داد که تل‌آویو خود را برای احتمال شلیک موشک و پهپاد از سوی انصارالله آماده می‌کند.

این گزارش‌ها در پی جدیدترین حملات هوایی مرگبار آمریکا علیه یمن منتشر شده است.

حملات گسترده‌ای که آمریکا به دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با همکاری انگلیس در روز شنبه علیه صنعا، پایتخت یمن و چندین مکان دیگر انجام داد، اهداف کاملا غیرنظامی را هدف گرفت که در نتیجه آن، دست کم ۱۸ غیرنظامی کشته و نزدیک به ۲۰ نفر دیگر زخمی شدند.

«حلا جابر» روزنامه‌نگار برجسته برنده جوایز بین‌المللی، این حملات را محکوم کرد و در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) یادآور شد که این تجاوز پس از از سرگیری ممنوعیت عبور کشتی‌های اسرائیلی از آبراه‌های اصلی به دلیل امتناع تل‌آویو از ورود کمک‌های ضروری به نوار غزه، از سر گرفته شد.

دفتر سیاسی انصارالله یمن در واکنش به حمله هوایی شامگاه شنبه آمریکا به صنعاء تاکید کرد که این حمله هرگز بدون پاسخ باقی نخواهد ماند و نیرو‌های مسلح یمن برای پاسخ تنش با تنش کاملا آماده هستند.

روزنامه وال استریت ژورنال نیز روز یکشنبه درباره نگرانی رژیم صهیونیستی از حملات تلافی‌جویانه انصارالله یمن نوشت: در حالی که ارتش اسرائیل مشخصا درباره سطح هشدار پس از حملات حوثی‌ها (انصارالله یمن) اظهار نظر نکرد، مقام‌های اسرائیلی گفتند این تهدید‌ها را جدی گرفته‌اند.

اپک تایمز همچنین در گزارش خود اشاره کرد: ارزیابی‌های امنیتی حاکی از این است که درگیری نظامی میان آمریکا و حوثی‌ها (نیرو‌های جنبش انصارالله) احتمالا مدت طولانی ادامه دارد.

از سوی دیگر، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از نگرانی‌ها از شلیک موشک‌های یمنی خبر داد.

این شبکه عبری به نقل از یک منبع نظامی گزارش داد رژیم صهیونیستی پیش‌بینی می‌کند که در معرض شلیک موشک‌هایی از یمن قرار بگیرد با این حال جبهه داخلی هنوز دستورالعمل‌های خود را تغییر نداده است.

این منبع افزود: تل‌آویو تحولات جاری در یمن را از نزدیک دنبال می‌کند و در حال بررسی فرصت‌های مناسب برای انجام حمله است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: آمریکا یمن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار