دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم بقائی: عمان همچنان میانجی مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود نیویورک‌تایمز: گفت‌وگوی ایران و آمریکا مثبت بود عراقچی: گفت‌و‌گو‌ها با آمریکا در فضای احترام متقابل انجام شد ترامپ گوشی‌های هوشمند را از تعرفه‌ها معاف کرد واکنش اولیانوف به مذاکره ایران و آمریکا عراقچی: به مبنای مذاکراتی با آمریکا نزدیک شدیم عراقچی: در هنگام خروج، با هیئت آمریکایی چند دقیقه‌ای گفت‌و‌گو کردیم + فیلم وزیر خارجه عمان: فضای مذاکرات ایران و آمریکا دوستانه بود مذاکرات مسقط پایان یافت/ موافقت ایران و آمریکا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده اسلامی: اگر غنی‌سازی اورانیوم را انجام نمی‌دادیم، قادر به راه‌اندازی راکتور‌های خود نبودیم تعلیق بودجه ۲۱۰ میلیون دلاری پرینستون و لغو صد‌ها ویزای دانشجویی در آمریکا بقائی: انتظار نداریم این دور از مذاکرات ایران و آمریکا طولانی باشد ۱۰۰ کشته در حمله نیرو‌های واکنش سریع به یک اردوگاه در سودان

حمله پهپادی یمن به تل‌آویو و ناو آمریکا

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن امروز (چهارشنبه) از حمله پهپادی به تل‌آویو و ناو آمریکایی در دریای سرخ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 09
کد خبر: ۲۷۵۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد که با استفاده از پهپاد بومی «یافا» یک هدف نظامی متعلق به رژیم صهیونیستی را در منطقه اشغالی یافا (تل‌آویو) مورد حمله قرار داده‌اند.

وی همچنین گفت: چندین فروند از شناور‌های جنگی دشمن، از جمله ناو هواپیمابر آمریکایی «ترومن» را در شمال دریای سرخ با حملات پهپادی هدف قرار دادیم.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در ادامه تأکید کرد: یمن بزرگ، شکست‌ناپذیر است و از حمایت از ملت مظلوم فلسطین عقب‌نشینی نخواهد کرد و در برابر تجاوزات آمریکا تسلیم نخواهد شد.

وی همچنین گفت که ارتش یمن با توکل به خدا، به اقدامات خود برای جلوگیری از ناوبری رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و دریای عرب ادامه خواهد داد.

یحیی سریع همچنین تأکید کرد که تا زمان توقف کامل تجاوزات علیه ملت فلسطین و رفع محاصره غزه، به مقابله با تجاوزات آمریکایی و پشتیبانی از ملت فلسطین ادامه خواهد داد.

عملیات نیرو‌های مسلح یمن در پاسخ به حملات تجاوزکارانه آمریکا به این کشور و در حمایت از مقاومت و ملت فلسطین در نوار غزه انجام می‌شود.

۱۵ مارس «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد به ارتش کشورش دستور داده است «حمله بزرگی» علیه انصارالله یمن انجام دهد و طی ادعایی تهدید کرد انصارالله را «به طور کامل نابود خواهد کرد».

پس از این تصمیم آمریکا حملات متعددی را به خاک یمن انجام داد که تاکنون منجر به شهادت و زخمی شدن ده‌ها غیرنظامی شده است و در مقابل نیرو‌های مسلح یمن نیز با هدف قرار دادن ناو‌های واشنگتن به این حملات پاسخ داده است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: یمن آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر