جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه

پنتاگون: دنبال درگیری با یمنی‌ها نیستیم

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا شامگاه پنجشنبه (به وقت تهران) در یک نشست خبری تأکید کرد که واشنگتن به دنبال درگیری با انصارالله یمن نیست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 19
کد خبر: ۲۲۴۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی پنتاگون گفت: «دنبال درگیری با ایران یا حوثی‌ها (اعضای انصارالله) نیستیم و هدف ما تضمین امنیت تردد دریایی است.»

ساعتی قبل‌تر، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا علی‌رغم اعتراف به ناکارآمد بودن حملات کشورش علیه انصارالله یمن گفت که این حملات ادامه خواهد یافت.

یک خبرنگار از بایدن پرسید: «آیا حملات علیه حوثی‌ها در یمن کارآمدند؟»

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ گفت: «وقتی شما می‌گویید که آنها کارآمدند [این سوال پیش می‌آید] که آیا آنها حوثی‌ها را متوقف می‌کنند؟ خیر! اما آیا ادامه خواهند یافت؟ بله.»

آمریکا و انگلیس بامداد پنجشنبه چهارمین دور حملات خود علیه مواضع انصارالله یمن را انجام دادند. چند شهر و مناطق مختلف یمن مورد حمله ناوهای جنگی نیروی دریایی آمریکا و انگلیس قرار گرفتند.

شبکه «المسیره» درباره جزئیات این عملیات گزارش داد که حملات آمریکایی-انگلیسی از استان‌های الحدیده و ذمار آغاز شده و سپس به استان‌های صعده، تعز و البیضاء گسترش یافت.

پیش از آن سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که نیروی دریایی این کشور، با تعدادی موشک به یک کشتی آمریکایی در خلیج عدن حمله و آن را مورد اصابت دقیق قرار داد.

این حملات از هفته گذشته آغاز شده‌اند. آمریکا در نخستین روز حمله که بامداد جمعه هفته گذشته اتفاق افتاد مدعی شده بود سایت‌های آموزشی، پایگاه‌های هوایی و تأسیسات نگهداری پهپاد متعلق به انصارالله یمن را هدف قرار داده است.

بلافاصله بعد از آن حمله، نیروهای انصارالله یمن خبر دادند که در حال شلیک موشک‌های بالیستیک به سمت مواضع دشمن در آب‌ها هستند.

گروههای فلسطینی از جمله حماس، جهاد اسلامی فلسطین و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین این حملات را محکوم کرده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر