بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

پزشکیان: استفاده از پنل‌های خورشیدی الزامی خواهد شد

پزشکیان: استفاده از پنل‌های خورشیدی الزامی خواهد شد رئیس جمهور گفت: در ادارات و دستگاه‌های اجرایی نیز به ویژه در بخش تأمین برق، استفاده از پنل‌های خورشیدی الزامی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 17
کد خبر: ۲۷۳۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه بررسی راهکارهای رفع ناترازی انرژی، صبح امروز دوشنبه با حضور دکتر مسعود پزشکیان برگزار و طرح‌های نوآورانه مدیریت هوشمند توزیع و مصرف انرژی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

رئیس جمهور در این جلسه با تأکید بر اینکه هر طرحی در زمینه رفع ناترازی و مدیریت توزیع و مصرف باید مبتنی بر عدالت و تخصیص سهمیه به همه شهروندان ایرانی باشد، تصریح کرد: رفع ناترازی انرژی نباید در یک قالب محدود شود، بلکه باید روش‌ها و راهکارهای مختلف را در کنار هم و متناسب با شرایط هر اقلیم و منطقه به کار گرفت، تا هم برای مدیران، میدان‌های عملیاتی با قابلیت انعطاف ایجاد شود و هم قابلیت عمل و وسعت کار افزایش یابد.

 

پزشکیان در ادامه بر لزوم اصلاح الگوی مصرف از طریق آموزش با بهره‌گیری از ظرفیت مساجد، خانه‌های بهداشت و گروه‌های مرجع از جمله هنرمندان تاکید کرد و گفت: اگر ما مردم را نسبت به تصمیمات خود اقناع و آنها را در اجرا مشارکت دهیم، بر بسیاری از چالش‌ها از جمله ناترازی انرژی و مدیریت مصرف غلبه خواهیم کرد.

 

رئیس جمهور در ادامه به روزرسانی تجهیزات گرمایشی، ممنوعیت تولید تجهیزات قدیمی و غیر استاندارد و فعال‌سازی کنتورهای هوشمند را از دیگر ضروریات اصلاح الگوی مصرف در بخش خانگی عنوان کرد و گفت: در ادارات و دستگاه‌های اجرایی نیز به ویژه در بخش تأمین برق، استفاده از پنل‌های خورشیدی الزامی خواهد شد.

 

پزشکیان همچنین اطلاع دقیق از وضعیت توزیع و مصرف مناطق مختلف و ایجاد ساختار عملیاتی متشکل از نخبگان برای اجرای طرح‌های نوآورانه مدیریت هوشمند توزیع و مصرف انرژی را مورد تأکید قرار داد و گفت: در این راستا می‌توان از ظرفیت و تخصص شرکت‌های فناور بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های کارور انرژی نیز استفاده کرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار