آغاز فرآیند ارزش‌گذاری دارایی‌های بانک آینده + فیلم جزئیات عرضه خودرو‌های وارداتی در بورس کالا تاریخ شارژ کالابرگ آبان ۱۴۰۴ رئیس بانک مرکزی: ادغام بانک آینده با بانک ملی، حاصل همکاری سه قوه است/ هیچ‌گونه ناترازی‌ای از این ادغام، به بانک ملی منتقل نخواهد شد پیش بینی قیمت دلار و بازار ارز دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه ۵ آبان ماه ۱۴۰۴ ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان/ راهنمای کامل مالکان و مستأجران آغاز عرضه گوشت منجمد گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ + قیمت ارز‌های مهم پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ آغاز عرضه گوشت منجمد وارداتی با قیمت زیر ۶۰۰ هزار تومان شیوه محاسبه نرخ ارز مسافرتی تغییر کرد + جزئیات  عقب‌نشینی قیمت طلا سکه در بازار ایران قیمت عوارض آزادراه تهران - شمال اعلام شد + جزئیات ۱۰ همت از پاداش پایان خدمت فرهنگیان پرداخت شد / واریز وام ۵۰ میلیونی برای ۳۰ هزار بازنشسته

تعرفه‌های ترامپ سود بی‌ام‌و را هم کاهش داد

غول خودروسازی آلمان یعنی بی‌ام‌و اعلام کرد که سود این شرکت طی سال گذشته به دلیل کاهش تقاضا در چین و فراخوان جهانی خودروها، ۳۶ درصد کاهش یافته است و انتظار می‌رود که به دلیل جنگ تعرفه‌ای اروپا و آمریکا، درآمد امسال نیز بهبود نخواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 17
کد خبر: ۲۷۳۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از فایننشال تایمز، غول خودروسازی آلمان یعنی بی‌ام‌و اعلام کرد که سود این شرکت طی سال گذشته به دلیل کاهش تقاضا در چین و فراخوان جهانی خودروها، ۳۶ درصد کاهش یافته است و انتظار می‌رود که به دلیل جنگ تعرفه‌ای اروپا و آمریکا، درآمد امسال نیز بهبود نخواهد یافت.

این شرکت که برند‌های رولزرویس و مینی را نیز تولید می‌کند، روز جمعه گزارش داد که سود قبل از مالیات آن در سال ۲۰۲۴ به ۱۱ میلیارد یورو رسیده، در حالی که سال قبل ۱۷ میلیارد یورو بوده است.

این کاهش مطابق با هشدار سوددهی اعلام‌شده در سپتامبر گذشته بود که به دلیل افت فروش در بازار پرسود چین و همچنین فراخوان ۱.۵ میلیون خودرو به دلیل نقص احتمالی ترمز‌ها رخ داد.

بی‌ام‌و هشدار داد که امسال نیز بهبود درآمدی پیش‌بینی نمی‌شود و این موضوع را به «تأثیرات افزایش تعرفه‌هایی که تا ۱۲ مارس اجرایی شده‌اند» نسبت داد، اما جزئیاتی درباره تأثیر تعرفه‌های وضع‌شده پس از این تاریخ ارائه نکرد.

بی‌ام‌و یکی از خودروسازانی است که از تعرفه‌های اتحادیه اروپا بر واردات خودرو‌های برقی از چین آسیب دیده است. به‌عنوان‌مثال، خودروی برقی مینی کوپر این شرکت که در چین تولید می‌شود، اکنون مشمول تعرفه وارداتی ۲۰.۷ درصدی است.

والتر مرتل، مدیر مالی بی‌ام‌و، اعلام کرد که تعرفه‌های اعمال‌شده تاکنون، حاشیه سود بخش تولید خودروی این شرکت را یک درصد کاهش داده است.

بر اساس این گزارش، حاشیه سود بخش تولید خودروی بی‌ام‌و در سال ۲۰۲۴ به ۶.۳ درصد کاهش یافت، در حالی که این رقم در سال قبل ۹.۸ درصد بود.

این شرکت پیش‌بینی کرده است که امسال این میزان بین ۵ تا ۷ درصد باشد و علت آن را چالش‌هایی مانند «ادامه وضعیت دشوار در چین و افزایش تعرفه‌ها» و هزینه‌های مرتبط با کاهش اختلالات زنجیره تأمین عنوان کرده است.

قیمت سهام بی‌ام‌و که در یک سال گذشته بیش از ۲۰ درصد افت کرده است، صبح روز جمعه بیش از ۲ درصد کاهش یافت./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار