دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

الحوثی خطاب به آمریکایی‌ها: هر حمله را با حمله پاسخ می‌دهیم

عضو شورای عالی سیاسی یمن با اشاره به حملات ددمنشانه هوایی آمریکا و انگلیس به غیرنظامیان یمنی، این اقدامات را بیهوده توصیف کرد و از واکنش کوبنده به هر حمله متجاوزان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 17
کد خبر: ۲۷۳۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از المسیره، محمد علی الحوثی عضو شورای عالی سیاسی یمن خطاب به آمریکایی‌ها گفت: هر کاری می‌خواهیم انجام دهید ما فقط از خدا می‌ترسیم.

وی افزود: موضع ما موضع درستی است، اما موضع ترامپ غیرقانونی و نادرست است. حمایت شما آمریکایی‌ها ازجنگ علیه غزه یا بمباران یمن موضوع تازه‌ای نیست بلکه شما ۱۰ سال است که کشور‌ها ما را هدف قرار می‌دهید. ننگ بر شما باد.

الحوثی گفت: آنچه شما انجام می‌دهید از نظر ما تجاوز و تروریست است و ما حمله را با حمله پاسخ خواهیم داد. ما برای مقابله با تمام طغیانگران جهان آماده‌ایم و برای آن فداکاری می‌کنیم و بر موضع خود ثابت قدم خواهیم ماند. ما همیشه در کنار فلسطینیان هستیم و آنان را رها نخواهیم کرد و همچنان به محاصره دشمن و مقابله با آنان تا پایان یافتن محاصره غزه ادامه خواهیم داد.

وی خطاب به ترامپ گفت: هر اندازه که به قدرتت افتخار کنی ما در برابر احدی کرنش نمی‌کنیم. موضع ما این است که گرسنگی و محاصره علیه ساکنان غزه نباشد و ما در برابر احدی کرنش نمی‌کنیم و از احدی نمی‌ترسیم.

گفتنی است که مردم یمن با حضور در راهپیمایی میلیونی خود با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند: ما بر موضع ثابت خود برای ایستادگی در کنار برادران خود در غزه در مواجهه با تمام خطراتی که آنان را هدف قرار داده است تاکید می‌کنیم. ما برای مواجهه با تمام طغیانگران جهان بدون هیچ تردید یا ترسی آمادگی داریم و در این راه فداکاری خواهیم کرد.

در این بیانیه آمده است: ما تصمیم رهبران خود برای اعلام مهلت ۴ روزه به منظور رفع محاصره از غزه و پس از آن اعمال محدودیت علیه کشتیرانی دشمن صهیونیستی را تایید کرده و با آن افتخار می‌کنیم. ما اقدامات همه جانبه خود در مواجهه با تجاوزات دشمن و تنش آفرینی نظامی اخیر آمریکا و آمادگی همه جانبه برای مقابله با دشمنان را اعلام می‌کنیم./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار