رهبر علویان سوریه: به مدت ۵ روز اعتصاب می‌کنیم اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: واشنگتن دنبال جنگ یا یمن نیست

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا امروز سه‌شنبه گفت که واشنگتن دنبال جنگ یا یمن نیست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 23
کد خبر: ۲۲۴۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا امروز سه‌شنبه گفت که واشنگتن دنبال جنگ‌افروزی علیه یمن نیست.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با وجود این افزود: «ما در حال انجام اقداماتی برای پاسخگو کردن حوثی‌ها (انصارالله یمن) هستیم.»

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بعد از آن مطرح شد که یک منبع بلندپایه در سازمان ملل که در صنعاء حضور دارد، گفت که جنبش انصارالله اعلام کرده است کارکنان دارای تابعیت آمریکایی و انگلیسی حاضر در یمن، عناصر نامطلوب به شمار می‌روند.

این منبع به شبکه خبری المیادین گفت که انصارالله به کارکنان آمریکایی و انگلیسی یک ماه فرصت داده است تا از مناطق تحت کنترل آن خارج شوند.

وی همچنین خبر داد که انصارالله قصد دارد در مناطق تحت کنترل خود، از کارکنانی که تابعیت انگلیسی و آمریکایی دارند، استفاده نکند.

آمریکا که برای مقابله با عملیات‌های ارتش یمن در دریای سرخ یک ائتلاف نظامی تشکیل داده است، بامداد امروز به همراه انگلیس و دیگر متحدان مواضعی را در خاک یمن هدف قرار داد.

«محمد علی الحوثی» از اعضای ارشد دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، امروز گفت که «ارتش یمن به حملات آمریکا و انگلیس پاسخ خواهد داد. نمی‌توان در برابر تجاوزات آمریکا و اسرائیل سکوت کرد».

عضو ارشد انصارالله اضافه کرد که ارتش یمن به حملات خود به کشتی‌های اسرائیلی ادامه خواهد داد و پاسخ‌ها به تجاوزات به نوار غزه ادامه خواهد یافت و صنعاء تنها به ندای وجدان بشری گوش فرا خواهد داد.

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن، صبح امروز در واکنش به حملات گسترده ائتلاف آمریکایی به مناطق مختلف یمن، گفت که این تجاوزات بدون پاسخ نخواهند ماند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار