اعلام نتایج اولیه انتخابات سازمان نظام پزشکی شرایط جدید دریافت گواهینامه رانندگی هوای تهران ناسالم شد وزیر دادگستری: نظارت تعزیرات باید در راستای حمایت از تولید سالم باشد پیش‌بینی هوای تهران طی ۵ روز آینده اعلام زمان ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ شهادت یک مرزبان در سیستان و بلوچستان + عکس کیفیت هوای تهران قابل قبول شد وام‌های آموزش و پرورش که دانشجومعلمان هم می‌توانند دریافت کنند ایران در آستانه پاییز خشک‌تر؛ هشدار درباره تداوم بحران آب اخراج کادر خاطی مدرسه پرند در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی دانش‌آموز / ویدیوی ناراحت کننده از تنبیه این دانش آموز را ببینید ورود دستگاه قضا به تنبیه بدنی دانش‌آموز قزوینی/ تشکیل پرونده در پی شکایت والدین ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ هشدار به ورودی‌های جدید فرهنگیان مشهد فردا ۲۴ مهر تعطیل شد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۲۳ تا ۲۶ مهر ماه در برخی از جاده‌های کشور

ترافیک روان در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت امروز ۲۸ اسفند ۱۴۰۳

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک روان و عادی در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 18
کد خبر: ۲۷۳۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های شهر تهران گفت: در مسیر غرب به شرق بزرگراه شیخ فضل الله نوری از بزرگراه آزادگان تا بزرگراه ستاری و در ادامه بزرگراه جناح تا جلال آل احمد، بزرگراه علامه جعفری از بزرگراه آزادگان تا بلوار تعاون و در ادامه بزرگراه حکیم از بلوار شقایق تا قبل از بزرگراه یادگار امام (ره)، شاهد بار ترافیکی روان و عادی هستیم.

 

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه زین الدین قبل از بزرگراه امام علی (ع) تا خیابان شریعتی، بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا سید خندان و بزرگراه شهید بابایی قبل از بلوار نیروی زمینی تا بزرگراه شهید صیاد شیرازی، بار ترافیکی روان و عادی را به خود اختصاص داده است.

 

وی در ادامه گفت: در مسیر جنوب به شمال بزرگراه سعیدی از یافت آباد تا خیابان هاشمی، بزرگراه امام علی (ع) از خیابان جانبازان تا بزرگراه زین الدین شاهد بار ترافیکی عادی و روان هستیم. بزرگراه نواب از بزرگراه شهید چراغی تا تونل توحید بار ترافیک نسبتاً پر حجم است و اما بزرگراه بسیج از سه راه افسریه تا قصر فیروزه، همچنان دارای بار ترافیکی نسبتاً پرحجم است.

 

سرهنگ شریفی در پایان به همشهریان تهرانی گفت: با احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی، فرهنگ صحیح رانندگی را در پایتخت اشاعه داده و بدین منظور در سطح شهر در کنار دیگر همشهریان، با سرعت مطمئنه و آرامش خاطر، رانندگی ایمن را تجربه کنیم./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار