مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم

واکنش قاهره به حملات رژیم صهیونیستی به غزه

وزارت امور خارجه مصر حملات هوایی بامداد امروز رژیم صهیونیستی به نوار غزه را که موجب شهادت بیش از ۴۰۰ فلسطینی از جمله زنان و کودکان شد، به شدت محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 18
کد خبر: ۲۷۳۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه مصر حملات هوایی بامداد امروز رژیم صهیونیستی به نوار غزه را که موجب شهادت بیش از ۴۰۰ فلسطینی از جمله زنان و کودکان شد، به شدت محکوم کرد.

 

وزارت امور خارجه مصر این حملات را نقض صریح توافقنامه آتش‌بس و تنش‌آفرینی خطرناک توصیف کرد که ثبات منطقه را تهدید و اوضاع نابسامان انسانی را وخیم‌تر می‌کند.

 

مصر همچنین مخالفت قاطع خود را با هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی که هدف آن متشنج کردن مجدد منطقه و به شکست کشاندن تلاش ها برای برقراری آرامش و ثبات باشد، اعلام کرد و از جامعه بین‌المللی خواست فوراً برای متوقف کردن تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه و جلوگیری از تشدید خشونت و خشونت متقابل، اقدام کند.

 

مصر همچنین همه طرف‌ها را به خویشتنداری و فرصت دادن به تلاش‌های دیپلماتیک و میانجی‌گری بین‌المللی برای برقراری آتش‌بس دائم در نوار غزه و محافظت از غیرنظامیان و یافتن راه حلی عادلانه و فراگیر برای مسئله فلسطین که صلح و ثبات را در منطقه برقرار کند، دعوت کرد.

 

گفتنی است که بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به غزه از بامداد امروز تاکنون ۴۱۹ نفر به شهادت رسیده و ۵۲۸ نفر نیز زخمی شده اند./ مهر

ارسال نظر