رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است

مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است وزیر امور خارجه مصر تأکید کرد که اداره نوار غزه پس از پایان جنگ توسط یک کمیته فلسطینی متشکل از ۱۵ تکنوکرات تحت نظارت تشکیلات خودگردان فلسطین انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 12
کد خبر: ۲۸۶۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر با تاکید بر بر وحدت بین غزه و کرانه باختری، گفت که این کمیته فلسطینی اداره نوار غزه را برای یک دوره موقت شش ماهه بر عهده خواهد گرفت.

به نقل از آرتی، عبدالعاطی اظهار کرد که تفاهمات موجود، بر یک فرمول انتقالی موقت در چارچوب تشکیلات خودگردان فلسطین قید کرده است.

وی خاطرنشان کرد که قاهره با قطر و ایالات متحده برای احیای آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه به عنوان بخشی از تلاش‌های جدید جهت پایان دادن به جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس همکاری می‌کند.

بدر عبدالعاطی خاطرنشان کرد که مصر در حال حاضر با همکاری کامل قطر و ایالات متحده، تلاش زیادی را برای تضمین اجرای توافق بر سر این پیشنهاد انجام می‌دهد.

او تأکید کرد که هدف اصلی بازگشت به پیشنهاد اولیه، یعنی آتش‌بس ۶۰ روزه، با آزادی برخی اسیران اسرائیلی و فلسطینی و ورود بدون مانع و بی‌قید و شرط کمک‌های بشردوستانه و پزشکی به غزه است.

وزیر امور خارجه مصر در پاسخ به درخواست‌ها مبنی بر کنار گذاشتن سلاح از سوی حماس، تأکید کرد که یافتن افق سیاسی برای تأسیس کشور فلسطین، تضمین‌کننده وحدت و کنترل انحصاری سلاح توسط دولت است.

عبدالعاطی به شدت از تلاش‌های اسرائیل برای آواره کردن فلسطینی‌ها از سرزمینشان انتقاد کرد و اظهار داشت که «هیچ توجیه قانونی یا اخلاقی برای آواره کردن فلسطینی‌ها از سرزمینشان وجود ندارد و اگر این اتفاق بیفتد، آنها دیگر هرگز به سرزمین خود باز نخواهند گشت.» او تأکید کرد که اسرائیل فقط می‌خواهد به آنها «برگه خروج» بدهد.

طرح مصر برای بازسازی غزه، که در یک اجلاس اضطراری عربی ارائه شد، شامل تشکیل یک کمیته انتقالی متشکل از ۱۵ شخصیت مستقل فلسطینی (تکنوکرات) برای اداره نوار غزه به مدت شش ماه با تمرکز بر توانمندسازی مجدد تشکیلات خودگردان فلسطین است.

این طرح تأکید می‌کند که غزه بخش جدایی‌ناپذیر سرزمین‌های فلسطینی است، هرگونه جابجایی جمعیت آن یا تلاش برای نابودی آرمان فلسطین را رد می‌کند و خواستار آموزش نیرو‌های امنیتی فلسطینی وابسته به تشکیلات خودگردان برای پر کردن خلاء امنیتی در نوار غزه است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: مصر غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار