وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

اعلام زمان کار میادین میوه و تره‌بار تا پایان تعطیلات نوروز

اعلام زمان کار میادین میوه و تره‌بار تا پایان تعطیلات نوروز مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از فعالیت یکسره غرفه‌های میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار از ۸ صبح تا ۸ شب تا روز ۲۹ اسفند ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 18
کد خبر: ۲۷۳۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی بختیاری‌زاده با اشاره به فعالیت تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در آخرین هفته منتهی به سال ۱۴۰۴ به صورت یکسره از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب گفت: تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار تا ۸ شب ۲۹ اسفند ماه به صورت یکسره و تمام‌وقت به شهروندان خدمات‌رسانی می‌کنند.

وی افزود: روز‌های ۳۰ اسفندماه و اول، دوم و سوم فروردین ماه تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران تعطیل است. روز چهارم میادین ۲۲ گانه میوه و تره‌بار شهرداری تهران و روز پنجم نیز بازار‌های تره‌بار به شهروندان تا روز ۱۱ فروردین که روز عید فطر است از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۳ خدمات رسانی می‌کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران ادامه داد: همچنین طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، میوه شب عید نه تنها تا شب سال تحویل بلکه از روز چهارم فروردین تا انتهای تعطیلات نوروز نیز با قیمت تنظیم بازار به شهروندان عرضه می‌شود.

وی بیان کرد: در کنار میوه شب عید، محصول خرما نیز با قیمت تنظیم بازار در تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران توزیع می‌شود./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار