سقف مجاز خرید طلا اعلام شد / مالیات طلا چقدر است؟ کاهش قیمت جدید طلای جهانی امروز جمعه ۳۱ مرداد قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۳۱ مرداد + جدول حذف یارانه نقدی ۱۸ میلیون نفر از شهریور / یارانه کدام دهک‌ها قطع می‌شود؟ وزیر راه و شهرسازی: ۶ هزار دستگاه اتوبوس کم داریم/نرخ بلیت پرواز‌های اربعین کنترل شد/در تعداد هواپیما ناترازی داریم سخنگوی صنعت آب: مخازن سد‌های کشور ۴۰ درصد آب دارند معاون وزیر نیرو: به نظر می‌رسد که تا یک ماه آینده، خاموشی بخش خانگی متوقف شود/ به خاطر کمبود آب، تراز ۱۲ هزار و ۵۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های برقابی را از دست دادیم پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ نرخ خدمات پستی در کشور افزایش یافت اجرای حکم انفصال از خدمت مدیرعامل شرکت نفت موقتا متوقف شد آغاز تحویل سکه‌های پیش‌فروش ۳۰ مرداد/سکه‌های ۶۲ میلیونی به دست خریداران می‌رسد وزیر صنعت: تعرفه ۸۷ درصد کالا‌ها میان ایران و ارمنستان صفر شد آب سد طالقان به تصفیه‌خانه هشتگرد رسید شرکت برق: به دنبال کاهش ذخایر آبی، برق ۱۰۰ اداره به دلیل عدم رعایت الزامات صرفه‌جویی انرژی، قطع شد

نحوه فعالیت پست در تعطیلات نوروز اعلام شد

مدیر کل پست استان تهران گفت: شرکت ملی پست در تمام طول سال و تعطیلات پیش رو به جز روز‌های اول، دوم، یازدهم و سیزدهم فروردین، شیفت کاری گذاشته است و همکاران ما چه در باجه‌های قبول مرکزی و چه در نواحی توزیع مستقرند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 19
کد خبر: ۲۷۴۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمد هادی - مدیرکل پست استان تهران- درباره فعالیت شرکت ملی پست در روز‌های تعطیلات نوروز اظهار کرد: ما هر سال با این موضوع روبه‌رو هستیم و امسال با برنامه‌ریزی بیشتری اقدام می‌کنیم؛ به گونه‌ای که ساعت کاری دفاتر خود را به صورت متوسط دو تا سه ساعت و با توجه به نوع آن افزایش داده‌ایم.

وی افزود: همچنین شیفت باجه‌های تحویل هم به همین صورت است. در تمام طول سال در تعطیلات شیفت گذاشته شده است؛ درواقع به غیر از روز اول، دوم، یازدهم (عید فطر) و سیزدهم فروردین در تمامی تعطیلات شیفت کاری گذاشته‌ایم و همکاران ما چه در باجه‌های قبول مرکزی و چه در نواحی توزیع مستقر هستند؛ بنابراین برای اینکه بهتر بتوانیم مرسولات را در روز‌های قبل از ترافیک جمع‌آوری کنیم، نوبت‌های جمع‌آوری دفاتر خود را افزایش داده‌ایم.

مدیرکل پست استان تهران گفت: علاوه بر موارد گفته شده ما از سال قبل موضوعی را شروع کرده‌ایم که با استفاده از سیستم‌های مکانیزه سرعت تجزیه پست را افزایش دهیم تا مرسولات را با سرعت بیشتر و زمان کمتری بتوانیم به دست نامه‌رسان‌ها برسانیم.

هادی در پاسخ به این سوال که مدت زمان تحویل مرسولات چقدر است، تصریح کرد: اگر شهروندان بتوانند قبل از ساعت ۲ مرسوله خود را تحویل دهند، در تهران و مراکز استان‌های درجه یک نزدیک تهران، می‌توانیم ۲۴ ساعته مرسولات را تحویل دهیم. اما در شهر‌ها و استان‌های دورتر اگر سرویس پیشتاز را انتخاب کنند، تا ۷۲ ساعت امکان تحویل داریم. همچنین اگر سرویس ویژه شرکت پست را انتخاب کنند، در نقاطی که قابل انجام است ما تا ۲۴ ساعت تحویل می‌دهیم.

وی درباره چگونگی فعالیت باجه‌های معطله در روز‌های عید توضیح داد: اسم این باجه‌ها اکنون به باجه‌های تحویل تغییر یافته است و همانگونه که گفته شده فعالیت می‌کند. به عبارتی باجه‌های تحویل نیز به غیر از روز‌های اول، دوم، یازدهم و سیزدهم که روز‌های تعطیل است، به فعالیت خود در سایر روز‌ها ادامه می‌دهد.

مدیرکل پست استان تهران در پایان گفت: برای روز‌های پایانی سال پیش بینی افزایش ۱۵ درصد افزایش ترافیک مرسولات را نسبت به مدت مشابه سال قبل پیش بینی می‌کنیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر