عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

پزشکیان: باید تصمیم به تغییر بگیریم / مسلمانان در برابر ظلم سر خم نمی‌کنند

رئیس جمهور با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: مسلمانان در برابر ظلم سر خم نمی‌کنند. ایران ما هم با تغییر ما تغییر خواهد کرد. باید تصمیم بگیریم که در جهت خدا حرکت کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۴ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 22
کد خبر: ۲۷۴۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم احیای شب بیست و یکم ماه رمضان امشب، جمعه شب، اول فروردین ۱۴۰۴ در حرم مطهر امام خمینی (ره) و با سخنرانی مسعود پزشکیان رئیس جمهور برگزار شد.

پزشکیان در مراسم احیای شب بیست و یکم ماه رمضان، با ابراز امیدواری نسبت به ادامه راه امام (ره) و با اشاره به خصایص حضرت علی (ع) به وصیت نامه ایشان اشاره کرد و یادآور شد: برای عدل و نتیجه عمل کنید و یارو مظلومین باشید. ایشان فرزندانش را به تقوی دعوت میکرد.

وی اطعام یتیمان و رسیدگی به همسایگان را از دیگر موضوعات وصیت نامه حضرت علی (ع) برشمرد و افزود: عمل به قرآن و اتحاد و بخشش از وصایای ایشان بود.

وی با تاکید بر این که این باور‌ها برای ما مسلمانان لازم است به بند‌هایی از دعای جوشن کبیر اشاره کرد و گفت: وقتی خدا را پشتیبان انسان می‌دانیم و او را عبادت می‌کنیم باید در راه خدا متقی باشیم. اخلاق و رفتار درست و گذشت داشته باشیم. یاور بی کسان باشیم.

پرشکیان با اشاره به این که دعا را برای تغییر رفتار می‌خوانیم افزود: مسلمان باید پناه بی پناهان باشد. در شب قدر باید برای تغییر تلاش کنیم.

وی ادامه داد: حضرت علی (ع) در خطبه ۱۰۸ تاکید دارد که عابدان باید صاحب اصلاح باشند، تاجران دارای سود باشند. ببینندگان کور و ناظران غایب نباشند. ما باید در شب قدر تصمیم به تغییر بگیریم. هر کس بر جای خود باید این تصمیم را بگیرد.

وی با بیان این که اگر می‌توانید دستگیر باشید باید اینگونه عمل کنید و دعا‌هایی که در این شب‌ها می‌خوانیم با تغییر رفتار ماست، افزود: از خدا عفو می‌خواهیم ولی چرا خودمان بخشنده و دستگیر نباشیم. در شب قدر باید انسان دیگری بشویم. دعا می‌کنیم که تا سال آینده رفتار و اخلاق و گفتارمان را اصلاح کرده باشیم.

وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: مسلمانان در برابر ظلم سر خم نمی‌کنند. ایران ما هم با تغییر ما تغییر خواهد کرد. فقط دعا کافی نیست باید تصمیم بگیریم که در جهت خدا حرکت کنیم.

رئیس جمهور گفت: باید خداگونه رحیم و عادل و پناه باشیم. به مضامین دعا‌های امشب نگاه کنید. با تغییر می‌توانیم جامعه‌ای بسازیم که همه حسرت آن را می‌خورند.

وی ادامه داد: از خداوند در این شب قدر از خدا مسالت دارم که ما را کمک کند.

رئس جمهور ویژگی‌های رفتاری حضرت علی (ع) به خصوص با اسیر را یادآور شد و گفت: روح خدا در ماست و ما هم باید گذشت داشته باشیم و یار و یاور باشیم. دعا کنید که تغییر کنیم و طوری دیگر به خود همسایه و جامعه مان نگاه کنیم.

وی گفت: ما تلاش خواهیم کرد؛ چراکه برای همه مشکلات راه حل وجود دارد به شرط این که دست به دست هم بدهیم و خودمان را پیدا کنیم. ما مسلمان هیچ چیز کمتر نداریم. باید قدر خودمان را پیدا کنیم./ ایسنا 

کلمات کلیدی: شب قدر پزشکیان
مطالب مرتبط
ارسال نظر